Πλάνα MTN at Home

Mε Σταθερή Τηλεφωνία και Internet από την ΜΤΝ απολαμβάνεις, από μόνο €21.90 τον μήνα, απεριόριστες κλήσεις και υψηλές ταχύτητες διαδικτύου, με την αξιοπιστία και τις χαμηλές χρεώσεις της ΜΤΝ.

Συνδέσου τώρα με οποιοδήποτε από τα MTN at Home πλάνα και:

 • μίλα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με ΟΛΑ τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας
 • μίλα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας της ΜΤΝ
 • σέρφαρε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ στο internet με τις υψηλές ταχύτητες του δικτύου της ΜΤΝ

Ακόμα, συνδυάζοντας το πλάνο σταθερής τηλεφωνίας και internet με πλάνο κινητής τηλεφωνίας της MTN, δημιουργείς το δικό σου MTN TriplePlay και παίρνεις έκπτωση στο πλάνο MTN at Home που θα επιλέξεις, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

MTN at Home 5

έως 5Mbps ταχύτητα download

έως 800Kbps ταχύτητα upload

€28.00

μηνιαίο πάγιο πλάνου

€21.90

μηνιαίο πάγιο MTN TriplePlay*

MTN at Home 10

έως 10Mbps ταχύτητα download

έως 800Kbps ταχύτητα upload

€38.00

μηνιαίο πάγιο πλάνου

€29.90

μηνιαίο πάγιο MTN TriplePlay*

MTN at Home 16

έως 16Mbps ταχύτητα download

έως 800Kbps ταχύτητα upload

€41.00

μηνιαίο πάγιο πλάνου

€32.90

μηνιαίο πάγιο MTN TriplePlay*

MTN at Home 20

 

έως 20Mbps ταχύτητα download

έως 800Kbps ταχύτητα upload

€44.00

μηνιαίο πάγιο πλάνου

€34.90

μηνιαίο πάγιο MTN TriplePlay*

MTN at Home 30

έως 30Mbps ταχύτητα download

έως 1024Kbps ταχύτητα upload

€50.00

μηνιαίο πάγιο πλάνου

€39.90

μηνιαίο πάγιο MTN TriplePlay*

MTN at Home 50

έως 50Mbps ταχύτητα download

έως 4096Kbps ταχύτητα upload

€56.00

μηνιαίο πάγιο πλάνου

€44.90

μηνιαίο πάγιο MTN TriplePlay*

Προσφορά: ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση για συνδέσεις σε πλάνα MTN at Home 16, MTN at Home 20, MTN at Home 30 και MTN at Home 50!

Αν μιλάς συχνά στο εξωτερικό, τότε με μόνο €5 επιπλέον στο μηνιαίο πάγιο, μπορείς να συνδεθείς με πλάνο MTN at Home Plus, που συμπεριλαμβάνει 300 λεπτά ομιλίας προς σταθερές γραμμές 12 διεθνών προορισμών.  

 • Οι πιο πάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.
 • Τα πλάνα συμπεριλαμβάνουν έναν (1) τηλεφωνικό αριθμό. Μπορείτε να προσθέσετε και 2ο τηλεφωνικό αριθμό στο πλάνο σας, με μόνο €2 επιπλέον στο μηνιαίο σας πάγιο.
 • Το τέλος εγκατάστασης είναι €72 και η αποπληρωμή του ποσού αυτού μπορεί να γίνει με 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

*Το μηνιαίο πάγιο MTN TriplePlay αφορά το μηνιαίο πάγιο της σταθερής τηλεφωνίας και internet, μετά την έκπτωση που δικαιούται ο συνδρομητής εάν το συνδυάσει με πλάνο κινητής τηλεφωνίας. Το μηνιαίο πάγιο της κινητής τηλεφωνίας χρεώνεται ξεχωριστά.

Συνδέσου τώρα σε οποιοδήποτε MTN Store ή κατάστημα επιλεγμένων συνεργατών, ή συνδέσου τηλεφωνικώς καλώντας το Τμήμα Τηλεφωνικών Πωλήσεων της ΜΤΝ στο 800 10 800. 

 • Χαρακτηριστικά πλάνων
 • Χρεώσεις
 •  

  Όλα τα πλάνα MTN at Home, συμπεριλαμβάνουν:

  • 1 τηλεφωνικό αριθμό και δυνατότητα διατήρησης του υφιστάμενου αριθμού
  • Δωρεάν Τηλεφωνικές υπηρεσίες:
   • προώθηση κλήσης
   • αναμονή κλήσης
   • αναγνώριση κλήσης
   • φωνοκιβώτιο
  • Σύστημα Antivirus και φίλτρο spam για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
  • Στατική IP

   

  Τα πλάνα MTN at Home Plus, συμπεριλαμβάνουν επίσης 300 λεπτά ομίλιας κάθε μήνα προς σταθερές γραμμές των 12 πιο κάτω χωρών:

  •    Ελλάδα
  •    Ηνωμένο Βασίλειο
  •    Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
  •    Γαλλία
  •    Γερμανία
  •    Ιταλία
  •    Ισπανία
  •    Δανία
  •    Νορβηγία
  •    Σουηδία
  •    Ολλανδία
  •    Βέλγιο

 •  Χρεώσεις Τοπικών Κλήσεων

    χρέωση ανά λεπτό
  Προς γραμμές σταθερής τηλεφωνίας ΜΤΝ -
  Προς γραμμές κινητής τηλεφωνίας ΜΤΝ -
  Προς γραμμές σταθερής τηλεφωνίας άλλων παρόχων -
  Προς γραμμές κινητής τηλεφωνίας άλλων παρόχων €0.0375

   

  Για τις χρεώσεις διεθών κλήσεων πατήστε εδώ (Ισχύουν μέχρι 15 Μαΐου 2019) και εδώ (Ισχύουν από 15 Μαΐου 2019).

Όροι και Προϋποθέσεις πλάνων ΜΤΝ at Home
 1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Ο Φ.Π.Α χρεώνεται στο σύνολο της μηνιαίας κατάστασης του λογαριασμού του Πελάτη.
 2. Οι τιμές είναι ορθές μέχρι την ώρα της δημοσίευσης τους, όμως δύνανται να τροποποιηθούν καθ’ οιονδήποτε χρόνο. Η ΜΤΝ θα ενημερώνει τους πελάτες της εγκαίρως για οποιεσδήποτε αλλαγές στα Πλάνα και τις τιμές.
 3. Η απεριόριστη χρήση σταθερής τηλεφωνίας αφορά κλήσεις προς όλα τα Εθνικά Δίκτυα εντός Κύπρου. Κλήσεις προς υπηρεσίες τηλεπληροφόρησης ή ειδικούς αριθμούς, εξαιρούνται από την απεριόριστή χρήση και χρεώνονται. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις πατήστε εδώ ή καλέστε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 136.
 4. Όταν υπάρχει εγκατάσταση νέου βρόγχου/υποβρόγχου θα υπάρχει χρέωση. Eπίσης και σε περίπτωση μεταφοράς υφιστάμενου τηλεφωνικού αριθμού θα υπάρχει χρέωση. H MTN έχει το δικαίωμα κατά την απόλυτη κρίση της να αναπροσαρμόσει το πιο πάνω ποσό.
 5. Οποιοσδήποτε εξοπλισμός εγκατασταθεί στο υποστατικό του πελάτη, παραμένει ιδιοκτησία της ΜΤΝ και σε περίπτωση τερματισμού της υπηρεσίας, ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει τον εξοπλισμό στην ΜΤΝ. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει επιπλέον τέλη τερματισμού της υπηρεσίας σε περίπτωση που επιθυμεί να τερματίσει την υπηρεσία πριν τη λήξη του Συμβολαίου του.
 6. Σε περίπτωση βλάβης του Εξοπλισμού, ο οποίος έχει εγκατασταθεί στο υποστατικό του Πελάτη, και η βλάβη δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Πελάτη, η ΜΤΝ οφείλει να αντικαταστήσει τον Εξοπλισμό χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση στον Πελάτη. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα αντικατάστασης και κόστους του Εξοπλισμού.
 7. Για την πλατφόρμα διαχείρισης του εξοπλισμού (modem) της υπηρεσίας MTN at Home,  διατίθεται κωδικός πρόσβασης στον Συνδρομητή. Σε περίπτωση επαναφοράς του εξοπλισμού (μέσω της προαναφερθείσας πλατφόρμας) στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα υπάρξει διακοπή της υπηρεσίας. Η συγκεκριμένη βλάβη (διακοπή της υπηρεσίας) θα οφείλεται σε υπαιτιότητα του Συνδρομητή, και ο Συνδρομητής θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επίσκεψης τεχνικού της ΜΤΝ για την επαναφορά της συγκεκριμένης υπηρεσίας.
 8. Θα υπάρχει ελάχιστη χρέωση για διεθνείς κλήσεις και κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα εκτός του δικτύου, η οποία θα ανέρχεται στα €0.0394 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).
 9. H ΜΤΝ, προχώρησε στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή Πολιτικής Ορθής Χρήσης για τα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές της Εταιρείας, που αφορούν σε απεριόριστη χρήση (ή/και σε όποιες άλλες περιπτώσεις επιβάλλεται), με σκοπό την αποφυγή συμφόρησης του δικτύου της και την προστασία της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών στους συνδρομητές της. Η απεριόριστη χρήση αφορά κυρίως σε κλήσεις φωνής και χρήση του διαδικτύου μέσω του δικτύου της ΜΤΝ, και προσφέρεται με σκοπό την ιδιωτική, προσωπική χρήση/εκμετάλλευση της σχετικής υπηρεσίας ή/και προσφοράς και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει τη χρήση με σκοπό το κέρδος ή τη μεταπώληση της υπηρεσίας καθώς και την αθέμιτη ή υπερβολική χρήση (δηλαδή χρήση εκτός των φυσιολογικών/επιτρεπτών ορίων σύμφωνα με την εκάστοτε περίπτωση). Συγκεκριμένα στις περιπτώσεις που κάποιος συνδρομητής πραγματοποιεί υπερβολική χρήση, ή/και χρήση με σκοπό το κέρδος ή τη μεταπώληση της υπηρεσίας, ή/και ξεπεράσει το όριο φυσιολογικής/επιτρεπτής χρήσης όπως αυτό ορίζεται από την εκάστοτε εμπορική πολιτική του προγράμματος, της υπηρεσίας ή της εν λόγω προσφοράς, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, μετά τη σχετική ενημέρωση του συνδρομητή ότι πλησιάζει το όριο που έχει τεθεί, να προχωρήσει, μετά την υπέρβαση του ορίου, σε επιβολή περαιτέρω χρέωσης ή/και μεταφοράς του συνδρομητή σε άλλο πρόγραμμα, ή/και στη διακοπή ή/και εξαίρεσή του από την υπηρεσία/προσφορά, ή/και από το δίκτυό της, προσωρινά ή επ’ αόριστον, χωρίς άλλη προειδοποίηση.Επιπλέον, η χρήση του απεριόριστου χρόνου ομιλίας ή/και δεδομένων ή/και η χρήση του διαδικτύου δύναται να γίνεται μόνο μέσω απλής τηλεφωνικής συσκευής και απαγορεύεται η χρήση μέσω PBX, η οποιασδήποτε άλλης γραμμής που συνδέεται με υπολογιστή με σκοπό την εκτέλεση μεγάλου αριθμού κλήσεων φωνής ή/και την αποστολή μεγάλου όγκου ή/και δεδομένων. Στην απεριόριστη χρήση δεν συμπεριλαμβάνονται κλήσεις, κλήσεις προς σύντομους κωδικούς Υπηρεσιών. Για τα προγράμματα ομιλίας της εκάστοτε Υπηρεσίας/Προσφοράς η κατανάλωση του απεριόριστου χρόνου ομιλίας ή/και η χρήση του διαδικτύου ισχύει για την εκάστοτε περίοδο τιμολόγησης του Συνδρομητή. Για την περίοδο από την ημερομηνία ενεργοποίησης, των συμβατών με την εν λόγω πολιτική ορθής χρήσης προγραμμάτων συμβολαίου, έως την εκάστοτε ημερομηνία τιμολόγησης, τα αντίστοιχα όρια φυσιολογικής/επιτρεπτής χρήσης ομιλίας ή/και η χρήση του διαδικτύου υπολογίζονται αναλογικά.Η ΜΤΝ διατηρεί το δικαίωμα του τερματισμού της εκάστοτε υπηρεσίας ή/και προσφοράς, της μετατροπής του χρονικού διαστήματος της προσφοράς, ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων και της παρούσας πολιτικής, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
Όροι και Προϋποθέσεις πλάνων ΜΤΝ at Home Plus
 1.  Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Ο Φ.Π.Α χρεώνεται στο σύνολο της μηνιαίας κατάστασης του λογαριασμού του Πελάτη.
 2. Οι τιμές είναι ορθές μέχρι την ώρα της δημοσίευσης τους, όμως δύνανται να τροποποιηθούν καθ’ οιονδήποτε χρόνο. Η ΜΤΝ θα ενημερώνει τους πελάτες της εγκαίρως για οποιεσδήποτε αλλαγές στα Πλάνα και τις τιμές.
 3. Η απεριόριστη χρήση σταθερής τηλεφωνίας αφορά κλήσεις προς όλα τα Εθνικά Δίκτυα εντός Κύπρου. Κλήσεις προς υπηρεσίες τηλεπληροφόρησης ή ειδικούς αριθμούς, εξαιρούνται από την απεριόριστή χρήση και χρεώνονται. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις πατήστε εδώ ή καλέστε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 136.
 4.  Όταν υπάρχει εγκατάσταση νέου βρόχου/υποβρόχου θα υπάρχει χρέωση. Eπίσης και σε περίπτωση μεταφοράς υφιστάμενου τηλεφωνικού αριθμού θα υπάρχει χρέωση. H MTN έχει το δικαίωμα κατά την απόλυτη κρίση της να αναπροσαρμόσει τις πιο πάνω χρεώσεις.
 5.  Οποιοσδήποτε εξοπλισμός εγκατασταθεί στο υποστατικό του πελάτη, παραμένει ιδιοκτησία της ΜΤΝ και σε περίπτωση τερματισμού της υπηρεσίας, ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει τον εξοπλισμό στην ΜΤΝ. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει επιπλέον τέλη τερματισμού της υπηρεσίας σε περίπτωση που επιθυμεί να τερματίσει την υπηρεσία πριν τη λήξη του Συμβολαίου του.
 6. Σε περίπτωση βλάβης του Εξοπλισμού, ο οποίος έχει εγκατασταθεί στο υποστατικό του Πελάτη, και η βλάβη δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Πελάτη, η ΜΤΝ οφείλει να αντικαταστήσει τον Εξοπλισμό χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση στον Πελάτη. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα αντικατάστασης και κόστους του Εξοπλισμού.
 7. Για την πλατφόρμα διαχείρισης του εξοπλισμού (modem) της υπηρεσίας MTN at Home,  διατίθεται κωδικός πρόσβασης στον Συνδρομητή. Σε περίπτωση επαναφοράς του εξοπλισμού (μέσω της προαναφερθείσας πλατφόρμας) στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα υπάρξει διακοπή της υπηρεσίας. Η συγκεκριμένη βλάβη (διακοπή της υπηρεσίας) θα οφείλεται σε υπαιτιότητα του Συνδρομητή, και ο Συνδρομητής θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επίσκεψης τεχνικού της ΜΤΝ για την επαναφορά της συγκεκριμένης υπηρεσίας
 8. H ΜΤΝ, προχώρησε στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή Πολιτικής Ορθής Χρήσης για τα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές της Εταιρείας, που αφορούν σε απεριόριστη χρήση (ή/και σε όποιες άλλες περιπτώσεις επιβάλλεται), με σκοπό την αποφυγή συμφόρησης του δικτύου της και την προστασία της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών στους συνδρομητές της. Η απεριόριστη χρήση αφορά κυρίως σε κλήσεις φωνής και χρήση του διαδικτύου μέσω του δικτύου της ΜΤΝ, και προσφέρεται με σκοπό την ιδιωτική, προσωπική χρήση/εκμετάλλευση της σχετικής υπηρεσίας ή/και προσφοράς και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει τη χρήση με σκοπό το κέρδος ή τη μεταπώληση της υπηρεσίας καθώς και την αθέμιτη ή υπερβολική χρήση (δηλαδή χρήση εκτός των φυσιολογικών/επιτρεπτών ορίων σύμφωνα με την εκάστοτε περίπτωση). Συγκεκριμένα στις περιπτώσεις που κάποιος συνδρομητής πραγματοποιεί υπερβολική χρήση, ή/και χρήση με σκοπό το κέρδος ή τη μεταπώληση της υπηρεσίας, ή/και ξεπεράσει το όριο φυσιολογικής/επιτρεπτής χρήσης όπως αυτό ορίζεται από την εκάστοτε εμπορική πολιτική του προγράμματος, της υπηρεσίας ή της εν λόγω προσφοράς, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, μετά τη σχετική ενημέρωση του συνδρομητή ότι πλησιάζει το όριο που έχει τεθεί, να προχωρήσει, μετά την υπέρβαση του ορίου, σε επιβολή περαιτέρω χρέωσης ή/και μεταφοράς του συνδρομητή σε άλλο πρόγραμμα, ή/και στη διακοπή ή/και εξαίρεσή του από την υπηρεσία/προσφορά, ή/και από το δίκτυό της, προσωρινά ή επ’ αόριστον, χωρίς άλλη προειδοποίηση. Επιπλέον, η χρήση του απεριόριστου χρόνου ομιλίας ή/και δεδομένων ή/και η χρήση του διαδικτύου δύναται να γίνεται μόνο μέσω απλής τηλεφωνικής συσκευής και απαγορεύεται η χρήση μέσω PBX, η οποιασδήποτε άλλης γραμμής που συνδέεται με υπολογιστή με σκοπό την εκτέλεση μεγάλου αριθμού κλήσεων φωνής ή/και την αποστολή μεγάλου όγκου ή/και δεδομένων. Στην απεριόριστη χρήση δεν συμπεριλαμβάνονται κλήσεις, κλήσεις προς σύντομους κωδικούς Υπηρεσιών. Για τα προγράμματα ομιλίας της εκάστοτε Υπηρεσίας/Προσφοράς η κατανάλωση του απεριόριστου χρόνου ομιλίας ή/και η χρήση του διαδικτύου ισχύει για την εκάστοτε περίοδο τιμολόγησης του Συνδρομητή. Για την περίοδο από την ημερομηνία ενεργοποίησης, των συμβατών με την εν λόγω πολιτική ορθής χρήσης προγραμμάτων συμβολαίου, έως την εκάστοτε ημερομηνία τιμολόγησης, τα αντίστοιχα όρια φυσιολογικής/επιτρεπτής χρήσης ομιλίας ή/και η χρήση του διαδικτύου υπολογίζονται αναλογικά.
 9. Οι χρεώσεις για διεθνείς κλήσεις και κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα εκτός του δικτύου, βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΜΤΝ αναλυτικά.
 10. Στις περιπτώσεις παροχής Υπηρεσίας που συμπεριλαμβάνει δωρεάν χρόνο ομιλίας προς σταθερούς προκαθορισμένους διεθνείς προορισμούς ισχύουν συμπληρωματικά τα πιο κάτω:
  1. Ο συνολικός δωρεάν χρόνος ομιλίας που εμπεριέχεται στο μηνιαίο πάγιο για κλήσεις από σταθερά ΜΤΝ προς σταθερά των προεπιλεγμένων χωρών ανέρχεται σε 300 (τριακόσια) λεπτά.
  2. Ο συνολικός χρόνος των 300 λεπτών ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα. Δεν υφίσταται επιλογή ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της υπηρεσίας.
  3. Ελάχιστη διάρκεια κλήσης καθορίζεται το 1 λεπτό σε κλήσεις εξωτερικού και βήμα χρέωσης είναι το ένα (1) λεπτό.
  4. Τυχόν υπόλοιπος χρόνος ομιλίας του τρέχοντος μήνα, αναφορικά με τον δωρεάν χρόνο ομιλίας προς σταθερά του εξωτερικού δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα.
  5. Μετά την χρήση του δωρεάν χρόνου ομιλίας, ήτοι και των 300 λεπτών, η χρέωση θα συνεχίζεται με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΜΤΝ για διεθνείς κλήσεις (από σταθερό σε σταθερό).
 11. Η ΜΤΝ διατηρεί το δικαίωμα του τερματισμού της εκάστοτε υπηρεσίας ή/και προσφοράς, της μετατροπής του χρονικού διαστήματος της προσφοράς, ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων και της παρούσας πολιτικής.
 12. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά των Γενικών και Ειδικών Όρων και Προϋποθέσεων του Συνδρομητικού Συμβολαίου που υπογράφει κάθε Συνδρομητής.
Όροι και Προϋποθέσεις ΜΤΝ TriplePlay
 1. Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.
 2. Η προσφορά είναι διαθέσιμη για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές MTN σταθερής τηλεφωνίας και για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές MTN PayMonthly (μόνο πλάνα για φωνή).
 3. Οι συνδρομητές θα επωφελούνται με έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο της σταθερής τηλεφωνίας τους ΜΤΝ at Home  για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν τη συνέχιση ισχύος της παρούσας προσφοράς.
 4. Η προσφορά ισχύει μόνο με την υπογραφή νέου 24μηνου συμβολαίου ΜΤΝ at Home και 24μηνου συμβολαίου ΜΤΝ PayMonthly. Για υφιστάμενους Συνδρομητές ΜΤΝ PayMonthly, η προσφορά ισχύει με την εγγραφή τους στο σύστημα και θα συνεχίσει να ισχύει, εφόσον μετά τη λήξη του ΜΤΝ PayMonthly συμβολαίου τους, προχωρούν με ανανέωσή του για τους επόμενους 24 μήνες. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας θα πρέπει να τροποποιήσουν τις υφιστάμενες υπηρεσίες που τους παρέχονται χωρίς οποιαδήποτε χρέωση και να υπογράψουν το Έντυπο Τροποποίησης Υπηρεσιών για τη μεταφορά τους σε ένα από τα πλάνα ΜΤΝ at Home. Προϋπόθεση για τη συνέχιση ισχύος της παρούσας προσφοράς είναι η ανανέωση των συμβολαίων ΜΤΝ at Home και ΜΤΝ PayMonthly κατά τη λήξη τους.
 5. Η έκπτωση σε συσκευή ή/και η απόκτηση δωρεάν συσκευής αφορά μόνο νέους συνδρομητές ΜΤΝ PayMonthly με 24μηνο συμβόλαιο, καθώς και υφιστάμενους συνδρομητές ΜΤΝ PayMonthly με ανανέωση 24μηνου συμβολαίου.
 6. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους όρους και προϋποθέσεις των πλάνων ΜΤΝ at Home και των συνδρομητικών συμβολαίων κινητής τηλεφωνίας της ΜΤΝ.
Συμπληρωματικοί όροι και προϋποθέσεις απο 5/5/2017

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν από τις 05.05.2017 συμπληρωματικά των ορών και προϋποθέσεων για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών των MTN at Home πλάνων σταθερής τηλεφωνίας και internet («η Συμφωνία»).

 1. Η MTN θα καταβάλει όλες τις δυνατές προσπάθειες για να παρέχει τα MTN at Home πλάνα σταθερής τηλεφωνίας και internet («η Υπηρεσία ή οι Υπηρεσίες») σύμφωνα με το Περί Καθορισμού της Ποιότητας Παροχής των Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών Διάταγμα του 2005 και το Περί Πρόσβασης στο Ανοικτό Διαδίκτυο Διάταγμα του 2017 ως τροποποιούνται ή αντικαθίστανται από καιρού εις καιρόν από τον Επίτροπο Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων («ο Επίτροπος»). Όμως, λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, είναι αδύνατο να παρέχει τις Υπηρεσίες της απρόσκοπτα και η ποιότητα και η κάλυψη των Υπηρεσιών εξαρτάται εν μέρει από τον τερματικό εξοπλισμό του Συνδρομητή, εν μέρει από το δίκτυο της MTN και εν μέρει από άλλους παροχείς και άλλα δίκτυα ηλεκτρονικών επικοινωνιών τα οποία συνδέει με ή με τα οποία συνδέεται το δίκτυο της MTN.
 2. Η κάλυψη και οι Υπηρεσίες δύνανται να επηρεαστούν δυσμενώς από παρεμβολές, ατμοσφαιρικές καταστάσεις, γεωγραφικούς παράγοντες, δικτυακή συμφόρηση, συντήρηση, διακοπές από άλλα δίκτυα ή χώρους παροχέων, ή άλλες λειτουργικές ή τεχνικές δυσκολίες, που σημαίνει ότι ο Συνδρομητής πιθανό να μη λαμβάνει μερικές ή όλες τις Υπηρεσίες σε μερικές περιοχές ή κατά μερικά χρονικά διαστήματα. Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο καθώς και τις ταχύτητες που λαμβάνει ο Συνδρομητής:
  • Κακή ή ελλαττωματική εσωτερική καλωδίωση του υποστατικού του Συνδρομητή.
  • Η σύνδεση του αποδιαμορφωτή (modem) σε σημείο άλλο από το πρώτο σημείο του υποστατικού.
  • Η ασύρματη διασύνδεση του τερματικού εξοπλισμού του Συνδρομητή με τον αποδιαμορφωτή/ modem / router (χρήση wifi) και όχι διασύνδεση με καλώδιο Ethernet.
  • Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τερματικού εξοπλισμού καθώς και η κατάσταση του εξοπλισμού του κατά τη χρήση των Υπηρεσιών.
  • Λειτουργία άλλων προγραμμάτων στον τερματικό εξοπλισμό του Συνδρομητή.
  • Λειτουργία άλλων συσκευών στον χώρο του Συνδρομητή που επηρεάζουν την ποιότητα των Υπηρεσιών.
  • Χρήση της σύνδεσης του Συνδρομητή και από άλλους χρήστες στον ίδιο χώρο ή/και από άλλους χρήστες χωρίς την έγκριση του Συνδρομητή.
  • Μόλυνση του τερματικού εξοπλισμού του Συνδρομητή από ιούς, spyware.
  • Παρεμβολή άλλου εξοπλισμού που να προκαλεί καθυστερήσεις στον τερματικό εξοπλισμό του Συνδρομητή.
  • Έλεγχος ταχύτητας πάνω από ένα VPN όπου θα δοθεί τυπικά χαμηλότερη ταχύτητα λόγω της ασφάλειας και της κρυπτογράφησης.
  • Το είδος της εφαρμογής που ο Συνδρομητής χρησιμοποιεί με τις Υπηρεσίες.
  • Επίπεδο συμφόρησης του δικτύου την ώρα που ο Συνδρομητής ελέγχει την ταχύτητα. Οι ταχύτητες πρόσβασης μπορεί να μεταβάλλονται μέσα στην ημέρα ανάλογα με το πόσο απασχολημένο είναι το διαδίκτυο συνολικά και ο κόμβος στον οποίο βρίσκεται η ιστοσελίδα την οποία ο Συνδρομητής θέλει να επισκεφθεί.
 3. Οι Υπηρεσίες προσφέρονται σύμφωνα με τις παρακάτω ταχύτητες εκτός και αν εφαρμόζονται οι εξαιρέσεις που αναφέρονται στις παραγράφους 2 και 4:
  • Μέγιστη Ταχύτητα= ορίζεται ως η μέγιστη ταχύτητα που είναι δυνατό να επιτύχει ο Συνδρομητής κατά την παροχή των Υπηρεσιών και είναι το 100% της διαφημιζόμενης ταχύτητας. H ταχύτητα αυτή είναι δυνατόν να επιτευχθεί κατά τις ώρες 00:00 με 8:59.
  • Συνήθης ταχύτητα= ορίζεται ως η συνήθης ταχύτητα που είναι δυνατό να επιτύχει ο Συνδρομητής κατά τις ώρες 9:00 μέχρι 17:59 και είναι το 85% της διαφημιζόμενης ταχύτητας.
  • Ελάχιστη ταχύτητα= ορίζεται ως το 70% της διαφημιζόμενης ταχύτητας και είναι η ελάχιστη ταχύτητα την οποία θα λαμβάνει ο Συνδρομητής και ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των ωρών αιχμής 18:00 με 23:59.
 4. Η MTN δεν έχει καμία ευθύνη για οποιανδήποτε καθυστέρηση ή βλάβη των Υπηρεσιών, για οποιανδήποτε απώλεια ή ζημιά από τέτοια καθυστέρηση ή βλάβη ή για διακοπή οποιασδήποτε Υπηρεσίας ή διαταραχή της ποιότητάς της στο βαθμό που αυτή προκλήθηκε, όλη ή εν μέρει, από γεγονός πέραν του λογικού ελέγχου της MTN. Η ευθύνη της ΜΤΝ περιορίζεται στην καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας δια άρση της βλάβης ή ζημιάς.
 5. Η παροχή της Υπηρεσίας είναι δυνατή μόνο στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν κατάλληλοι πόροι δικτύου της ΜΤΝ. Η ΜΤΝ δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει την Υπηρεσία σε περιπτώσεις που δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει το επίπεδο ποιότητας που απαιτείται για την παροχή της Υπηρεσίας ή στην περίπτωση που η διασφάλιση του απαιτούμενου επιπέδου ποιότητας για την παροχή της Υπηρεσίας δεν είναι τεχνικά εφικτή.
 6. Σε περίπτωση αποδεδειγμένης και επανειλημμένης αδυναμίας της ΜΤΝ να προσφέρει τις Υπηρεσίες σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, τότε ο Συνδρομητής θα δικαιούται τις θεραπείες που προνοούνται στη Συμφωνία καθώς και στη νομοθεσία.
 7. Σε περίπτωση που αντιμετωπισθεί οποιοδήποτε ζήτημα ο Συνδρομητής μπορεί να αποταθεί στο κέντρο εξυπηρέτησης της MTN 136, σε οποιοδήποτε κατάστημα ή ηλεκτρονικά στο contactus@mtn.com.cy. Εάν το παράπονο αφορά ταχύτητες και ποιότητα των Υπηρεσιών, ο Συνδρομητής θα χρειαστεί να προβεί σε σχετικές μετρήσεις προτού το παράπονο υποβληθεί για έλεγχο. Οι μετρήσεις θα πρέπει να γίνονται με τη χρήση του εργαλείου 2Β2Τ http://2b2t.ocecpr.org.cy/ το οποίο αναπτύχθηκε από το Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών για αυτό το σκοπό. Μετρήσεις από οποιοδήποτε άλλο εργαλείο δεν θα γίνονται αποδεκτές. Απαιτείται η απευθείας σύνδεση του τερματικού εξοπλισμού με καλώδιο και η αποσύνδεση των επιπλέον συσκευών από το ασύρματο δίκτυο.
 8. Οι μετρήσεις θα πρέπει να διεξαχθούν για περίοδο τριών συνεχόμενων ημερολογιακών ημερών και σε διάφορες ώρες της μέρας. Για να θεωρηθεί ένα παράπονο έγκυρο, ο Συνδρομητής θα πρέπει να λαμβάνει ταχύτητες μικρότερες των ταχυτήτων που αναγράφονται στην παράγραφο 3 εκτός αν εφαρμόζονται οι εξαιρέσεις των παραγράφων 4 και 2  ή/και οι μετρήσεις έχουν επηρεαστεί από παράγοντες τις παραγράφου 2 πιο πάνω. Ο Συνδρομητής θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να παρέχει τις πιο πάνω μετρήσεις στην ΜΤΝ κατά την αναφορά του παραπόνου. Η ΜΤΝ διατηρεί το δικαίωμα να διεξάγει και η ίδια της μετρήσεις για πιο ορθά αποτελέσματα και να μην αποδεχτεί τις μετρήσεις του Συνδρομητή.
 9. Η διαδικασία διαχείρισης παραπόνων αναλύεται πιο κάτω:
  • Αναφορά παραπόνου. Ο Συνδρομητής μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 136, έπειτα από επίσκεψη σε κατάστημά της ΜΤΝ ή ηλεκτρονικά στο contactus@mtn.com.cy, αναφέρει το παράπονό του προσκομίζοντας τα απαραίτητα αρχεία και στοιχεία. Για να καταχωρηθεί το παράπονο του Συνδρομητή προς διερεύνηση θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι από τον Συνδρομητή σε συνεργασία με τους λειτουργούς εξυπηρέτησης του κέντρου ακολουθώντας την τεχνική εσωτερική διαδικασία ελέγχου.
  • Το παράπονο αποστέλνεται στο αρμόδιο τμήμα υποστήριξης, το οποίο προβαίνει στην απαραίτητη διερεύνηση και ενημερώνει τον Συνδρομητή για την εξέλιξη του παραπόνου.
   • Σε περίπτωση που η επίλυση του ζητήματος χρειάζεται επιπλέον τεχνικές ενέργειες, ενδέχεται να διεξαχθεί επίσκεψη τεχνικού στο υποστατικό του συνδρομητή για έλεγχο της καλωδίωσης (εσωτερικής και εξωτερικής). Στην περίπτωση που το ζήτημα οφείλεται στην εσωτερική καλωδίωση, συνιστάται στον Συνδρομητή να προβεί σε ηλεκτρολογικές βελτιστοποιήσεις στον χώρο του.
   • Εάν το ζήτημα έγκειται στην εξωτερική καλωδίωση, το παράπονο αποστέλλεται στην ΑΤΗΚ η οποία προβαίνει σε έλεγχο ως προς την επιδιόρθωση του ζητήματος.
  • Ο Συνδρομητής ενημερώνεται αναλόγως από το αρμόδιο τμήμα υποστήριξης της ΜΤΝ.
Όροι και Προϋποθέσεις Προσφοράς για Δωρεάν Εγκατάσταση
 • Η Προσφορά είναι διαθέσιμη για αιτήσεις από 10 Ιανουαρίου 2018 μέχρι 31 Μαίου 2019, για συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου.
 • Η Προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους τους νέους πελάτες σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου.
 • Η Προσφορά είναι διαθέσιμη σε υφιστάμενους πελάτες για αιτήσεις μεταφοράς τηλεφωνικής γραμμής σε νέα διεύθυνση.
 • Η Προσφορά αφορά την δωρεάν εγκατάσταση της γραμμής σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου στο υποστατικό του συνδρομητή.
 • Η Προσφορά ισχύει μόνο για τα εμπορικά διαθέσιμα πλάνα Σταθερής τηλεφωνίας και Διαδικτύου MTN at Home 16, 20, 30 & 50Mbps.
 • Η Προσφορά δεν έχει αναδρομική ισχύ.
 • Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν παράλληλα και / ή συμπληρωματικά  των όρων και προϋποθέσεων του συνδρομητικού συμβολαίου Σταθερής Τηλεφωνίας και Διαδικτύου που υπογράφει ο συνδρομητής.
Όροι και Προϋποθέσεις για απόκτηση συσκευής με μηνιαίες δόσεις
 1. Η αγορά συσκευής με δόσεις ισχύει μόνο για τα πλάνα MTN at Home 16, 20, 30 & 50 Mbps, για τα οποία η διαδικασία εγκατάστασης έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς.
 2. Ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει την αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις εφόσον αποδεχτεί την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού μέσω Τραπεζικής Εντολής Άμεσης Χρέωσης.
 3. Οι μηνια‎ί‎ε‎ς ‎δ‎ό‎σει‎ς ‎μπορε‎ί ‎να διαφ‎έ‎ρουν αναλ‎ό‎γω‎ς ‎του πλ‎ά‎νου MTN at Home ‎που επιλ‎έ‎γει ο συνδρομητ‎ής‎, ‎να καλ‎ύ‎πτουν την ολικ‎ή ή‎/‎και μερικ‎ή ‎λιανικ‎ή ‎τιμ‎ή ‎τη‎ς ‎συσκευ‎ής ‎και η περ‎ί‎οδο‎ς ‎καταβολ‎ής ‎των μηνια‎ί‎ων δ‎ό‎σεων μπορε‎ί ‎να ε‎ί‎ναι απ‎ό ‎6‎ μ‎έ‎χρι ‎24‎ μ‎ή‎νε‎ς‎.
 4. Σε περίπτωση που η αξία της επιλεγμένης συσκευής είναι μεγαλύτερη από το συνολικό ποσό των μηνιαίων δόσεων, τότε η διαφορά θα πρέπει να καταβληθεί εφάπαξ κατά την αγορά της συσκευής.
 5. Σε περίπτωση που η αξία της επιλεγμένης συσκευής είναι μικρότερη από το συνολικό ποσό των μηνιαίων δόσεων, τότε ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει και 2η συσκευή. Εάν το σύνολο της αξίας των 2 συσκευών είναι μεγαλύτερο από το συνολικό ποσό των μηνιαίων δόσεων, τότε η διαφορά θα πρέπει να καταβληθεί εφάπαξ κατά την αγορά των συσκευών.
 6. Σε περίπτωση που η αξία της επιλεγμένης συσκευής είναι μικρότερη από το συνολικό ποσό των μηνιαίων δόσεων, και ο συνδρομητής δεν επιλέξει 2η συσκευή κατά τον χρόνο της αγοράς, δεν θα μπορεί μελλοντικά να εξαργυρώσει το ποσό της διαφοράς με αγορά άλλης συσκευής.
 7. Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου, ο συνδρομητής θα πρέπει να εξοφλήσει όλες τις εναπομείναντες μηνιαίες δόσεις εφάπαξ.
 8. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής επιθυμεί να υποβαθμίσει το πλάνο του, σε ένα πλάνο που δεν παρέχει δικαίωμα επιλογής για δόσεις σύμφωνα με τον όρο 1 πιο πάνω, θα πρέπει να εξοφλήσει όλες τις εναπομείναντες μηνιαίες δόσεις εφάπαξ.
 9. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις πλάνων ΜΤΝ at Home.
 10. Η προσφορά ισχύει από 23/03/2018 μέχρι 31/01/2019.
Όροι και Προϋποθέσεις για την προσφορά MTN at Home & MTN TV με συσκευή τηλεόρασης
 1. Η συγκεκριμένη προσφορά της Συσκευής SAMSUNG 4K SMART LED TV UE43MU6122* (εφεξής η “Συσκευή”), με έκπτωση στην Συσκευή, ισχύει μόνο για ταυτόχρονες νέες παραγγελίες για Πλάνα MTN at Home 16, 20, 30 Mbps και MTN TV (εφεξής η/οι “Υπηρεσία/ες”). Η κάθε Υπηρεσία τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία σύνδεσης του Συνδρομητή έτσι ώστε ο Συνδρομητής να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτή. Σε περίπτωση που η σύνδεση του Συνδρομητή με τις συγκεκριμένες Υπηρεσίες της ΜΤΝ αποτύχει και/ή δεν καταστεί δυνατή για οποιοδήποτε λόγο τότε οι Όροι και Προϋποθέσεις της προσφοράς δεν τίθενται σε ισχύ και/ή η συγκεκριμένη προσφορά δεν θα είναι διαθέσιμη στον συγκεκριμένο Συνδρομητή.
 2. Απαραίτητη προϋπόθεση για τον Συνδρομητή να θεωρηθεί δικαιούχος για την προσφορά είναι η αποδοχή της εξόφλησης των μηνιαίων δόσεων αυτής δια μέσω Τραπεζικής Εντολής Άμεσης Χρέωσης.
 3. Οι μηνια‎ί‎ε‎ς ‎δ‎ό‎σει‎ς της ‎Συσκευής μπορεί ‎να διαφέρουν αναλ‎ό‎γω‎ς ‎του πλ‎ά‎νου MTN at Home ‎που επιλέγει ο Συνδρομητής, ‎να καλύπτουν την ολική ή‎/‎και μερική λιανική τιμή της ‎Συσκευ‎ής ‎και η περ‎ί‎οδο‎ς ‎καταβολ‎ής ‎των μηνια‎ί‎ων δ‎ό‎σεων έχει καθοριστεί στους ‎24‎ μ‎ή‎νε‎ς‎.
 4. Σε περίπτωση τερματισμού κάποιας προαναφερθέν Συνδρομητικής Υπηρεσίας και/ή τερματισμού του συμβολαίου, η προσφορά θεωρείτε ως τερματισθέν και ο Συνδρομητής θα πρέπει να εξοφλήσει όλες τις εναπομείναντες μηνιαίες δόσεις της Συσκευής εφάπαξ με τον τερματισμό. Ο Συνδρομητής θα πρέπει να εξοφλήσει  επιπλέον όλα τα τέλη και άλλα οφειλόμενα χρήματα για τις Υπηρεσίες που δημιουργήθηκαν μέχρι το χρόνο αποσύνδεσης όπως επίσης και το διοικητικό τέλος τερματισμού το οποίο είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της ΜΤΝ www.mtn.com.cy.
 5. Σε περίπτωση που ο Συνδρομητής επιθυμεί να υποβαθμίσει το Πλάνο MTN at Home, σε ένα πλάνο που δεν παρέχει δικαίωμα επιλογής για δόσεις της Συσκευής, σύμφωνα με τον όρο 1 πιο πάνω, θα πρέπει να εξοφλήσει όλες τις εναπομείναντες μηνιαίες δόσεις Συσκευής εφάπαξ.
 6. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις πλάνων ΜΤΝ at Home και MTN TV ως είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της ΜΤΝ www.mtn.com.cy.
 7. Με το πέρας της εγκατάστασης των υπηρεσιών MTN at Home & MTN TV, η Συσκευή θα αποσταλεί με courier μετά από συνεννόηση με τον Συνδρομητή, στην διεύθυνση που βρίσκονται εγκατεστημένες οι Υπηρεσίες μόνο.
 8. Μόνο ο νόμιμος Συνδρομητής των υπηρεσιών MTN at Home & MTN TV έχει το δικαίωμα να παραλάβει την Συσκευή κατά την παράδοση της, μετά από εξακρίβωση στοιχείων με παρουσίαση ταυτότητας και υπογραφή ειδικού εντύπου παραλαβής.
 9. Ο Συνδρομητής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την τοποθέτηση και ρύθμιση της Συσκευής.
 10. Σχετικά με την Συσκευή, για παροχή τεχνικών οδηγιών και δήλωση βλάβης, ο συνδρομητής θα πρέπει να επικοινωνεί με την γραμμή εξυπηρέτησης πελατών Samsung στον αριθμό 8009-4000 χωρίς χρέωση (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-19:00 και Σάββατο 09:00-15:00).
 11. Η Συσκευή παρέχεται με 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση της Samsung και για σκοπούς διευκόλυνσης του Συνδρομητή, οι όροι εγγύησης βρίσκονται και αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της ΜΤΝ www.mtn.com.cy. 
 12. Η προσφορά ισχύει από 23/05/2018 μέχρι 9/10/2018.

  * H MTN διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει την συγκεκριμένη Συσκευή τηλεόρασης με άλλη ίσης ποιότητας και/ή τιμής, χωρίς προειδοποίηση.

 

 

Όροι & Προϋποθέσεις Συνδρομητικού Συμβολαίου απο 25/5/2018

Aλλαγές και/ή προσθήκες εκπροσώπων, προμηθευτών και συνεργατών της ΜΤΝ

Ως ορίζει το Άρθρο 8 (δ) των Όρων & Προϋποθέσεων του Συνδρομητικού Συμβολαίου - Version 25/05/2018, οι οποιεσδήποτε αλλαγές και/ή προσθήκες εκπροσώπων, προμηθευτών και συνεργατών της ΜΤΝ, θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εάν ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα σε αυτούς για να μας βοηθούν να διαχειριστούμε και/ή να διεκπεραιώσουμε τις Υπηρεσίες μας.
Πρόσθεση:
(IX) SALESTALKPRO LIMITED

Όροι & Προϋποθέσεις Συνδρομητικού Συμβολαίου μέχρι 24/5/2018