MyMTN app

Ότι χρειάζεσαι για να έχεις εσύ τον έλεγχο της σύνδεσης σου, σ’ ένα app!


Το MyMTN Cyprus app είναι η εφαρμογή self care της ΜΤΝ, η οποία σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της σύνδεσής σου! Η εφαρμογή σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε, ο κάθε συνδρομητής της ΜΤΝ, να μπορεί εύκολα και γρήγορα, να παρακολουθεί τη χρήση του και να τροποποιεί το πλάνο και τις υπηρεσίες του, από το κινητό του.

To MyMTN Cyprus app είναι διαθέσιμο σε ελληνικά και αγγλικά, για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής της ΜΤΝ και μπορείς να το κατεβάσεις και να το χρησιμοποιείς χωρίς χρέωση.


Αν είσαι συνδρομητής πλάνου συμβολαίου, μπορείς:

 • να ελέγξεις το υπόλοιπο σου σε λεπτά ομιλίας, SMS και όγκο δεδομένων
 • να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας
 • να πληρώσεις τον μηνιαίο λογαριασμό σου
 • να δεις ανάλυση του πιο πρόσφατου λογαριασμού σου
 • να αλλάξεις το πλάνο σου
 • να βρεις το πλησιέστερο MTN Store

 

Αν είσαι συνδρομητής καρτοκινητής, μπορείς:

 • να ελέγξεις το υπόλοιπο σου
 • να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας
 • να πιστώσεις τον λογαριασμό σου ή τον λογαριασμό κάποιου άλλου
 • να βρεις το πλησιέστερο MTN Store

 
Για να κατεβάσεις το MyMTN app:

 1. Επέλεξε το App Store που είναι συμβατό με τη συσκευή σου
 2. Βρες το MyMTN Cyprus app και εγκατέστησε το στο κινητό σου
 3. Ενεργοποίησε τον MyMTN λογαριασμό σου                      

 

MyMTN_GR_1

MyMTN_GR_2


 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η υπηρεσία MyMTN (η «Υπηρεσία»), διατίθεται από την εταιρεία ΜΤΝ, η οποία είναι ιδιοκτήτρια, διαχειρίζεται και λειτουργεί την Υπηρεσία, το οποίο έχει ως αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την παροχή δυνατότητας διαχείρισης του λογαριασμού και των υπηρεσιών στους συνδρομητές της ΜΤΝ.

Η ενεργοποίηση της Υπηρεσίας MyMTN, προϋποθέτει τη ρητή συμμόρφωση και την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ακόλουθων όρων, κανόνων και προϋποθέσεων, οι οποίοι διέπουν τη χρήση της εν λόγω Υπηρεσίας και ισχύουν συμπληρωματικά προς τους γενικούς όρους παροχής των υπηρεσιών MTN.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Πρόσβαση της Υπηρεσίας MyMTN, δύναται να έχουν αποκλειστικώς και μόνο οι συνδρομητές της MTN (οι «Χρήστες»), οι οποίοι κατέχουν συσκευές tablets και κινητά τηλέφωνα smartphones με λειτουργικό σύστημα J2E, Windows Phone, Android και iOS. Χρήση της Υπηρεσίας MyMTN έχουν δικαίωμα να κάνουν όσοι έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Η MTN επιδεικνύοντας ενδιαφέρον για την προστασία της ανηλικότητας συνιστά στους γονείς να έχουν έλεγχο της τυχόν πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας MyMTN από τα ανήλικα τέκνα τους και να επιβλέπουν αυτήν. Αν παρά ταύτα, τα ανήλικα τέκνα τους επισκεφθούν αυτοβούλως ιστοσελίδες ή κάνουν χρήση υπηρεσιών που είναι δυνατόν να θεωρηθούν ακατάλληλες ή βλαπτικές γι' αυτά, η MTN δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη προς τούτο.

Η Υπηρεσίας MyMTN θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές της MTN στο μέτρο που είναι σε ισχύ και ενεργή η παροχή των ανωτέρω βασικών υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Η παροχή της Υπηρεσίας MyMTN θα αναστέλλεται καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που βρίσκεται σε ισχύ η επιβολή προσωρινής φραγής των ανωτέρω βασικών υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, ενώ θα διακόπτεται σε περίπτωση επιβολής του μέτρου της οριστικής φραγής αυτών.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ- ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η πρόσβαση στην Υπηρεσία, προϋποθέτει την ιδιότητα του συνδρομητή των ως άνω υπηρεσιών της MTN, καθώς και τη χρήση του οικείου ονόματος Χρήστη (username) και κωδικού πρόσβασης (password). Κατά την εγγραφή του, ο Χρήστης υποχρεούται να δηλώσει αληθή, ακριβή, και πλήρη στοιχεία, ακολούθως δε να διατηρεί το απόρρητο αυτών, ευθυνόμενος αποκλειστικά για τυχόν διαρροή, δημοσιοποίηση ή αυθαίρετη ή παράνομη χρήση αυτών από τον ίδιο ή τρίτους.
Ο Χρήστης υποχρεούται να ειδοποιεί άμεσα και χωρίς υπαίτια καθυστέρηση την MTN για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού χρήσης του ή για οποιαδήποτε άλλη παράβαση σχετική με την ασφάλεια των επικοινωνιών που τυχόν υποπέσει στην αντίληψή του.
Ο Χρήστης δύναται προαιρετικά να επιφέρει περαιτέρω εξατομίκευση της Υπηρεσίας MyMTN, δηλώνοντας πρόσθετα στοιχεία στα οικεία πεδία. Στην περίπτωση αυτή, τα εν λόγω πρόσθετα στοιχεία εξατομίκευσης περιέρχονται αποκλειστικώς εις γνώση της MTN για λόγους διαχείρισης του περιεχομένου της Υπηρεσίας, χωρίς να επέρχεται οποιαδήποτε μεταβολή ως προς την επικοινωνία με τον Χρήστη και την τιμολόγηση της Υπηρεσίας και χωρίς να υφίσταται οποιαδήποτε ανάμειξη ή ευθύνη της MTN.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

H Υπηρεσία MyMTN διατίθεται σε όλους τους ΜΤΝ συνδρομητές δωρεάν.
Η ΜΤΝ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τη μηνιαία συνδρομή οποτεδήποτε. Σε μια τέτοια περίπτωση η ΜΤΝ θα ειδοποιήσει τους Χρήστες της Υπηρεσίας MyMTN για την αλλαγή των όρων χρήσης της Υπηρεσίας.
Το δικαίωμα χρήσης της Υπηρεσίας MyMTN ισχύει από την υποβολή του αιτήματος ενεργοποίησης. Η διακοπή της Yπηρεσίας θα γίνεται την ίδια στιγμή που ζητηθεί από τον Χρήστη και ο Χρήστης δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στην Υπηρεσία.

ΌΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι Χρήστες/Συνδρομητές πλάνων συμβολαίου μπορούν να αποπληρώνουν το λογαριασμό τους μέσω της Υπηρεσίας MyMTN.
Οι Χρήστες/Συνδρομητές καρτοκινητής μπορούν να ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας τους μέσω πληρωμής ή με κουπόνι ανανέωσης χρόνου ομιλίας, να μεταφέρουν χρόνο ομιλίας σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής της ΜΤΝ ή να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Me2U της ΜΤΝ.
Η πληρωμή είναι δυνατή με την χρήση των πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών που έχουν εκδοθεί από Κυπριακή Τράπεζα. Η ανωτέρω Υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την JCC Payments Systems (JCC), η οποία παρέχει ειδικά συστήματα για την ασφαλή διαβίβαση των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Με την υποβολή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας, κατανοείτε και συμφωνείτε ότι η ΜΤΝ σε συνεργασία με την JCC θα χρεώσει την πιστωτική κάρτα που καταχωρήσατε για το ποσό της συναλλαγής. Τα δεδομένα της κάρτας σας συλλέγονται απευθείας από την JCC χωρίς την παρέμβαση της MTN και η MTN δεν διατηρεί πρόσβαση σε στοιχεία όπως ο αριθμός κάρτας, η ημερομηνία λήξης και το cvv2. Συνεπώς η MTN ουδεμία ευθύνη φέρει για θέματα που τυχόν προκύψουν με οποιοδήποτε από τα παραπάνω στοιχεία.

Η MTN λαμβάνει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των στοιχείων και συναλλαγών που γίνονται μέσω της Υπηρεσίας. Τα στοιχεία της συναλλαγής (αριθμός συναλλαγής, αριθμός μητρώου συνδρομητή, ποσό πληρωμής, IP διεύθυνση), τα οποία συλλέγει και επεξεργάζεται η ΜΤΝ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της λήψης, εκτέλεσης και ολοκλήρωσης της πληρωμής, σύμφωνα με τις αμοιβαίες υποχρεώσεις. Δεν ανακοινώνονται, ούτε μεταδίδονται από την Εταιρεία μας σε οποιονδήποτε τρίτο, εκτός από την συνεργαζόμενη για την παρούσα Υπηρεσία JCC και διαγράφονται, όταν επιτευχθούν οι σκοποί για τους οποίους τηρούνται. Αναγνωρίζετε και αποδέχεσθε και ρητά συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων τόσο από την MTN όσο και από την JCC κατά την χρήση της Υπηρεσίας.
Εφόσον η συναλλαγή είναι επιτυχής, ενημερώνεται το υπόλοιπο του λογαριασμού εντός των συστημάτων της MTN κατόπιν της λήψης της συγκεκριμένης πληροφορίας από την JCC μέσω σχετικού αρχείου. Η εν λόγω διαδικασία, δύναται να διαρκέσει έως και 5 ημέρες, πράγμα που εξαρτάται αποκλειστικά από το διάστημα που χρειάζεται για την επεξεργασία και αποστολή δεδομένων η JCC. Το ιστορικό των πληρωμών που εμφανίζεται αφορά και περιέχει μόνο τις πληρωμές που έγιναν ηλεκτρονικά μέσω της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, ενώ οι πληρωμές από οποιοδήποτε άλλο κανάλι δεν περιλαμβάνονται.

Οι Χρήστες πρέπει να καταβάλουν το πλήρες υπόλοιπο του τελευταίου λογαριασμού τους. Εάν ο Χρήστης εισάγει κάποιο λανθασμένο αριθμό τιμολογίου, διαφορετικό από αυτό που επιθυμούσε να πληρώσει, και ολοκληρώσει την ως άνω διαδικασία επιβεβαίωσης, η MTN δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν υποχρεούται να επιστρέψει τα χρήματα στον Χρήστη

Ισχύουν οι παρακάτω περιορισμοί:

 • €50 ανανέωσης χρόνου ομιλίας ανά πιστωτική κάρτα μέσα σε διάστημα 30 ημερών
 • €50 ανανέωσης χρόνου ομιλίας ανά κινητό αριθμό μέσα σε διάστημα 30 ημερών
 • Το ελάχιστο ποσό πληρωμής ανέρχεται στα €5

Η ΜΤΝ δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια ή κλοπή του κινητού και κακόβουλη χρήση της υπηρεσίας για διενέργεια πληρωμών. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής των καρτών, ο χρήστης υποχρεούται να το δηλώσει άμεσα στο αντίστοιχο Τραπεζικό Ίδρυμα καθώς και στην Αστυνομία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Η ΜΤΝ δεν αποδέχεται αιτήματα ακύρωσης ή επιστροφής για συναλλαγές και πληρωμές που παράγονται μέσα στην Υπηρεσία.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας επί του εν γένει περιεχομένου της Υπηρεσίας MyMTN και δη επί των ονομάτων, διακριτικών γνωρισμάτων, σημάτων, λογοτύπων, φωνογραφημάτων, πληροφοριών, δεδομένων, εικόνων, κλπ. που κάθε φορά περιέχονται ή διακρίνονται με οποιοδήποτε τρόπο στο της Υπηρεσίας MyMTN ανήκουν αναλόγως στην ΜΤΝ, τους συνεργάτες της, τους δικαιούχους που παρέχουν τις σχετικές άδειες ή σε τυχόν τρίτους δικαιούχους και προστατεύονται από την ισχύουσα Κυπριακή και κοινοτική νομοθεσία έναντι οιουδήποτε τυχόν χρησιμοποιεί, ιδιοποιείται, αναπαράγει, εμπορεύεται, παρεμβαίνει, μεταδίδει, αντιγράφει, μεταβιβάζει, διανέμει, αναδημοσιεύει αυτά, με οιονδήποτε τρόπο και για οιονδήποτε λόγο, χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση της ΜΤΝ ή άλλου δικαιούχου, ή εν γένει τα παραβιάζει άμεσα ή έμμεσα. Περαιτέρω, η ΜΤΝ επιφυλάσσεται εν γένει έναντι πάντων κάθε δικαιώματός της, πέραν των ρητώς αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο.
Επιπλέον, τα δεδομένα της Υπηρεσίας MyMTN, προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων και διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση και όχι για εμπορική χρήση. Κάθε άλλη χρήση, αντιγραφή, έκδοση, τροποποίηση, αναδιανομή κλπ απαγορεύεται ρητά από τις οικείες διατάξεις.
Σε περίπτωση παράβασης των ανωτέρω, ο χρήσης ευθύνεται αναλόγως έναντι της ΜΤΝ για κάθε ευθύνη, απώλεια, κόστος ή ζημία που θα προκύψει από αυτή την παράνομη χρήση.

ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ

H ΜΤΝ δεν ευθύνεται ούτε δύναται να εγγυηθεί σε καμία περίπτωση την ασφάλεια και την αδιάκοπη και χωρίς οιουδήποτε είδους σφάλματα λειτουργία της Υπηρεσίας MyMTN και των οιωνδήποτε προγραμμάτων, εικόνων, αρχείων, εγγράφων, σχετικών γραφικών κλπ., την μη ύπαρξη ιών, στα οποία τυχόν επιτρέπει την πρόσβαση στους Χρήστες αυτού. Οι υπηρεσίες διατίθενται «ΩΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ» και είναι «ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ». Η ΜΤΝ δεν φέρει κανενός είδους ευθύνη έναντι του Χρήστη ή τρίτων προσώπων για αποζημίωση ή και επανόρθωση οποιασδήποτε ζημίας που μπορεί να προκύψει από την χρήση αυτών. Τα δεδομένα της Υπηρεσίας MyMTN δεν ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και ο Χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο ως ενδεικτικές πληροφορίες.
H ΜΤΝ ομοίως δεν παρέχει καμία εγγύηση ότι οποιοσδήποτε συγκεκριμένος υπολογιστής, φορητή συσκευή ή εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο smartphone θα είναι συμβατά με την Υπηρεσία MyMTN.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ

Απαγορεύεται κάθε παράνομη ή αντισυναλλακτική χρήση της Υπηρεσίας MyMTN, καθώς και κάθε χρήση αντίθετη προς οποιαδήποτε διάταξη της εκάστοτε ισχύουσας εθνικής ή κοινοτικής νομοθεσίας, ιδίως της αφορώσας στην προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και προς τους παρόντες όρους, στους οποίους λογίζεται ότι προσχωρούν ανεπιφύλακτα οι Χρήστες αυτού. Επίσης, απαγορεύεται κάθε ενέργεια και παράλειψη που καθιστά ή δύναται να καταστήσει δυσχερή ή αδύνατη την ορθή και ομαλή λειτουργία της εν λόγω Υπηρεσίας, για την οποία ευθύνεται πλήρως και αποκλειστικώς ο Χρήστης. Σε αντίθετη περίπτωση η ΜΤΝ διατηρεί το δικαίωμα να διακόπτει μόνιμα ή προσωρινά, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση, την δυνατότητα πρόσβασης στην Υπηρεσία ή και να διακόπτει την διάθεση του περιεχομένου στο Χρήστη που παραβαίνει τις ανωτέρω υποχρεώσεις.

Οι Χρήστες είναι υπεύθυνοι να δημιουργήσουν και να ασφαλίσουν τη συσκευή τους με κωδικό ασφαλείας, για τη φύλαξη του περιεχομένου της συσκευής τους από μη εξουσιοδοτημένους Χρήστες.
Οι Χρήστες μέσω της Υπηρεσίας MyMTN έχουν το δικαίωμα αλλαγής πλάνου συνδρομητικού πακέτου (αναβάθμιση ή υποβάθμιση) σε νέο πλάνο μόνο στην περίπτωση που δεν έχουν χρωστούμενο υπόλοιπο. Οι Χρήστες οφείλουν να αποδεχτούν τους όρους και προϋποθέσεις στους οποίους υπόκειται το καινούριο πλάνο συμβολαίου.
Οι Χρήστες έχουν δικαίωμα αλλαγής πλάνου συμβολαίου μόνο 4 φορές το χρόνο μέσω της Υπηρεσίας MyMTN. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που οι Χρήστες επιθυμούν συχνότερη αλλαγή πλάνου συμβολαίου, οφείλουν να επισκεφθούν οποιοδήποτε κατάστημα ΜΤΝ.
Οι Χρήστες ευθύνονται αποκλειστικά για τυχόν υποβολή προσωπικών δεδομένων τρίτων προσώπων προς την ΜΤΝ χωρίς σχετική εξουσιοδότηση, καθώς και για την υποβολή ψευδών, αναληθών ή ανακριβών στοιχείων και δεδομένων προς αυτήν με σκοπό την εξαπάτηση ή παραπλάνηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επικοινωνία μεταξύ της ΜΤΝ και του χρήστη θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), sms και μέσω ανακοινώσεων που η ΜΤΝ θα δημοσιεύει στο διαδικτυακό της τόπο www.mtn.com.cy.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η ΜΤΝ δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί τυχόν προσωπικά δεδομένα που οικειοθελώς οι Χρήστες θα χορηγούν σε αυτήν κατά τρόπο σύννομο με την Κυπριακή και κοινοτική νομοθεσία και με σκοπό τη βελτίωση της παρεχόμενης στους Χρήστες Υπηρεσίας ή προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες, επιθυμίες και προσδοκίες αυτών. Οι αποδέκτες αυτών των δεδομένων μπορεί να είναι τρίτοι, που συνεργάζονται με την ΜΤΝ για την παροχή των σχετικών με το αρχείο προσωπικών δεδομένων υπηρεσιών.

Cookies: Η ΜΤΝ δύναται να χρησιμοποιεί cookies, δηλ. μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του Χρήστη, τα οποία χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης στην Υπηρεσία, ή για στατιστικούς λόγους και marketing, χωρίς να λαμβάνεται γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου του υπολογιστή. O Χρήστης δηλώνει ρητά ότι συναινεί στη λήψη cookies για τους ανωτέρω λόγους.

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Οι παρόντες όροι αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ της ΜΤΝ και του Χρήστη της Υπηρεσίας MyMTN. Οι όροι αυτοί καθώς και η τροποποίησή τους διέπονται και ερμηνεύονται από το Κυπριακό δίκαιο.
Ο Χρήστης δικαιούται να ζητήσει την φιλική επίλυση της διαφοράς από την ΜΤΝ με αίτημά του προς αυτήν. Σε περίπτωση μη επίλυσης της διαφοράς με τον παραπάνω τρόπο τα μέρη διατηρούν το δικαίωμα να προσφύγουν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Η ΜΤΝ δύναται οποτεδήποτε, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να διακόψει, προσωρινά ή οριστικά, την πρόσβαση ή τη λειτουργία της Υπηρεσίας MyMTN καθώς και να μεταβάλλει τους όρους παροχής της Υπηρεσίας, με μόνη τη σχετική ανακοίνωση στον ιστότοπο www.mtn.com.cy, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Ειδικότερα:
Η MTN διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει προσωρινά ή μόνιμα την πρόσβαση στην Υπηρεσία, εφόσον διαπιστώνεται παραβίαση από το Χρήστη των ανωτέρω όρων, ή οποιασδήποτε διάταξης της ισχύουσας νομοθεσίας.
Επίσης, η MTN δύναται οποτεδήποτε, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να μεταβάλλει τους όρους της παρούσας νομικής σημείωσης με μόνη τη σχετική ανακοίνωση στον ως άνω ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Η χρήση της Υπηρεσίας MyMTN μετά από την κατά τα άνω δημοσίευση, αποτελεί τεκμήριο αποδοχής από το Χρήστη όλων των αλλαγών, τροποποιήσεων ή διαγραφών.
Ακυρότητα ή ακυρωσία κάποιου όρου ή μέρους αυτού δεν επιφέρει ακυρότητα των υπολοίπων όρων, οι οποίοι παραμένουν σε ισχύ και αναπτύσσουν πλήρως τα έννομα αποτελέσματά τους. Η μη άσκηση από την MTN οποιουδήποτε δικαιώματος εξουσίας ή δικαιώματος αποζημιώσεως, που απορρέει από το νόμο δεν ισοδυναμεί σε καμία περίπτωση με παραίτηση από το δικαίωμα αυτό.
Για οποιαδήποτε αμφισβήτηση ή και ερώτηση σχετικά με την χρήση της Υπηρεσίας, οι νόμιμοι κάτοχοι των συνδέσεων σε προγράμματα χρήσης MTN μπορούν να απευθύνονται στο 136.
Η ΜΤΝ δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια ή κλοπή του κινητού και κακόβουλη χρήση της Υπηρεσίας για διενέργεια πληρωμών. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής των καρτών, ο Χρήστης υποχρεούται να το δηλώσει άμεσα στο αντίστοιχο Τραπεζικό Ίδρυμα καθώς και στην Αστυνομία.
Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής των στοιχείων του λογαριασμού My MTN, ο Χρήστης υποχρεούται να το δηλώσει άμεσα στην ΜΤΝ.
Συγκεκριμένα προϊόντα ή και υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω της Υπηρεσίας υπόκεινται σε δικούς τους Όρους και Προϋποθέσεις όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ΜΤΝ (βλέπε Όροι και Προϋποθέσεις της κάθε υπηρεσίας στο www.mtn.com.cy) και η χρήση αυτών των προϊόντων και υπηρεσιών υπόκεινται και σε αυτούς τους επιπλέον Όρους και Προϋποθέσεις.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTON ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (Έληξε στις 9/1/2017)
 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού: Η “MTN Cyprus Ltd” (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «MyMTN App Competition» (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»).
 2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό: Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι συνδρομητές της ΜΤΝ,  οι οποίοι έχουν ήδη κατεβάσει ή θα κατεβάσουν την εφαρμογή MyMTN και έχουν ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους μέχρι τη λήξη του Διαγωνισμού.
 3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων: Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  • οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή
  • τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους καθώς, επίσης, και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.
  • Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης των Δώρων.
 4. Συμμετοχή στο Διαγωνισμό: Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό, προϋποθέτει όπως όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή MyMTN και έχουν ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους.
 5. Διάρκεια του Διαγωνισμού: Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 10η Νοεμβρίου 2016 (περαιτέρω «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και την 9η Ιανουαρίου 2017 (περαιτέρω «Λήξη του Διαγωνισμού»).
 6. Δώρα:
  • Θα κληρωθεί ένας νικητής που θα κερδίσει ένα iPhone 7.
  • Ο νικητής του Διαγωνισμού δεν έχει το δικαίωμα ανταλλαγής του Δώρου με άλλα αντικαταστατά ή μεταβίβαση του προαναφερόμενου δώρου σε άλλα πρόσωπα.
 7. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού: Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΜΤΝ Κύπρου στις 12 Ιανουαρίου 2017.  Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή θα υποβάλλονται το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών. Ως «έγκυρη συμμετοχή» κατά τα ανωτέρω, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα κατωτέρω: (α) ο συνδρομητής έχει κατεβάσει την εφαρμογή MyMTN, (β) έχει ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του.
 8. Ενημέρωση για την ανακήρυξη – Παραλαβή των Δώρων: Ο νικητής θα ενημερωθεί από τον Διοργανωτή τηλεφωνικώς. Σε περίπτωση που δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) ημερολογιακών ημερών για οποιοδήποτε λόγο χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου. Τη θέση του εν λόγω νικητή θα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών. Ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει το δώρο του από τα κεντρικά γραφεία της ΜΤΝ που βρίσκονται στην Λεωφόρο Κέννεντυ 87, 1077 Λευκωσία, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα παραλαβής του δώρου.
 9. Αποδοχή Δώρων: Αποδεχόμενος να λάβει το Δώρο, ο νικητής επιτρέπει στον Διοργανωτή να δημοσιοποιήσει το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως. Ο νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οιονδήποτε χρόνο για περίοδο 6 μηνών από την Λήξη του Διαγωνισμού.
 10. Δημοσίευση Όρων: Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΜΤΝ στο www.mtn.com.cy.
 11. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων: Ο Διοργανωτής δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιών διεξαγωγής της ανακήρυξης των Νικητών, ενημερώνοντας σχετικά, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.
 12. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία: Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Κυπριακό Δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Λευκωσίας.
 13. Αποδοχή των όρων: Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων οι οποίοι διέπονται από τους Νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας.