Με την υπηρεσία MTN Smartphone Anytime, όλοι οι συνδρομητές των πλάνων MTN Smart, μπορούν να αποκτήσουν νέο smartphone, όποτε και όσες φορές το επιθυμούν, χωρίς να περιμένουν τη λήξη του συμβολαίου τους.

Τώρα παίρνεις smartphone χωρίς σεντ αρχικά και επιπλέον, επιλέγεις εσύ τον αριθμό των μηνιαίων άτοκων δόσεών σου (6-24 δόσεις). Έτσι μετά την αποπληρωμή του smartphone σου και για τους υπόλοιπους μήνες του ΜΤΝ 4G Smart συμβολαίου σου, μπορείς να αποκτήσεις και άλλες συσκευές, απολαμβάνοντας τα ίδια ακριβώς οφέλη!

Μάθε το μέγιστο ποσό δόσεων για ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, ανάλογα με το MTN 4G Smart πλάνο σου και όρισε τις μηνιαίες άτοκες δόσεις που προτιμάς:

Πλάνο ΜΤΝ 4G Smart Μέγιστο ποσό δόσεων ΓΙΑ ΚΑΘΕ NEA ΣΥΣΚΕΥΗ
MTN 4G Smart Small €168
MTN 4G Smart Medium €288
MTN 4G Smart Large €480
MTN 4G Smart Unlimited €816
MTN 4G Smart Unlimited Plus €816

 

* Μέχρι τις 3/6/2015, για την απόκτηση συσκευής ίσχυαν από προεπιλογή οι 24 μηνιαίες άτοκες δόσεις

 

Παράδειγμα χρήσης της υπηρεσίας MTN Smartphone Anytime

 

Αν είσαι συνδρομητής πλάνου MTN 4G Smart Large και θες να πάρεις smartphone αξίας €400, με 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις, τότε ισχύουν τα πιο κάτω:

Μέγιστο ποσό δόσεων για συσκευή: €480

Μηνιαία Δόση: €33.33 x 12

Αρχικό κόστος: €0

Αν μετά την αποπληρωμή της συσκευής σου, θέλεις και άλλο smartphone αξίας €500, αυτή τη φορά με 6 μηνιαίες άτοκες δόσεις, ισχύουν τα εξής:

Μέγιστο ποσό δόσεων για νέα συσκευή: €480

Μηνιαία Δόση: €80.00 x 6

Αρχικό κόστος: €20

Έχεις ακόμα 6 μήνες μέχρι τη λήξη του 24μηνου συμβολαίου σου, άρα αν το επιθυμείς, μπορείς να αποκτήσεις και άλλο smartphone, αρκεί να ορίσεις 6 μηνιαίες άτοκες δόσεις για την αποπληρωμή του!

 

Με ΜΤΝ 4G Smart δεν χρειάζεται να περιμένεις για νέο smartphone!


 

Όροι & Προϋποθέσεις - Για νέους συνδρομητές πλάνων MTN Smart
 1. Ισχύει μόνο για συνδέσεις με μεταφορά αριθμού σε 24μηνο συμβόλαιο MTN Smart και έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο.
 2. Ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει την αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις εφόσον αποδεχτεί την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού μέσω Τραπεζικής Εντολής Άμεσης Χρέωσης.
 3. Οι μηνιαίες δόσεις μπορεί να διαφέρουν αναλόγως του πλάνου MTN Smart που επιλέγει ο συνδρομητής, να καλύπτουν την ολική ή/και μερική λιανική τιμή της συσκευής και η περίοδος καταβολής των μηνιαίων δόσεων μπορεί να είναι από 6 μέχρι 24 μήνες. Η περίοδος των μηνιαίων δόσεων δεν μπορεί να ξεπερνά τους εναπομείναντες μήνες μέχρι τη λήξη της ελάχιστης περιόδου.
 4. Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου, ο συνδρομητής θα πρέπει να εξοφλήσει το ποσό των υπολοίπων μηνιαίων δόσεων.
 5. Δεν είναι διαθέσιμο για μεταφορά αριθμού από γραμμή προπληρωμένης τηλεφωνίας.
 6. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους όρους του συνδρομητικού συμβολαίου.
Όροι & Προϋποθέσεις - Για υφιστάμενους συνδρομητές πλάνων MTN Smart
 1. Οι υφιστάμενοι MTN Smart Συνδρομητές, των οποίων δεν έχει λήξει το συμβόλαιό τους, θα μπορούν να επωφεληθούν από μηνιαίες δόσεις για την αγορά συσκευής.
 2. Οι μηνιαίες δόσεις μπορεί να διαφέρουν αναλόγως του πλάνου MTN Smart που επιλέγει ο συνδρομητής, να καλύπτουν την ολική ή/και μερική λιανική τιμή της συσκευής και η περίοδος καταβολής των μηνιαίων δόσεων μπορεί να είναι από 6 μέχρι 24 μήνες. Η περίοδος των μηνιαίων δόσεων δεν μπορεί να ξεπερνά τους εναπομείναντες μήνες μέχρι τη λήξη της ελάχιστης περιόδου.
 3. Νέοι Συνδρομητές και Συνδρομητές που έχουν μεταφέρει τον αριθμό τους από προπληρωμένη τηλεφωνία (είτε από ΜΤΝ PayAsYouGo είτε από άλλο πάροχο) σε οποιοδήποτε 24μηνo MTN SMART πλάνο, θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:
  • Πρέπει, η γραμμή τους να είναι ενεργή, τουλάχιστον για τους τελευταίους 6 μήνες
  • Η γραμμή τους δεν έχει ανασταλεί τους τελευταίους 18 μήνες
  • Το συνολικό ποσό που πλήρωσε ο συνδρομητής τους τελευταίους 6 μήνες ήταν μεγαλύτερο των €60
 4. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν παράλληλα με τους πιο πάνω όρους των Μηνιαίων Δόσεων.