Αυτά τα Χριστούγεννα συνδέσου με οποιοδήποτε πλάνο κινητής της MTN και πάρε το smartphone που θες με 20% έκπτωση.

Μετάφερε κι εσύ τον αριθμό σου σε πλάνο κινητής της ΜΤΝ για να απολαμβάνεις μέχρι και απεριόριστα λεπτά ομιλίας, sms, και μέχρι 6GB mobile internet, μαζί με το smartphone που ονειρεύεσαι.

ΟΛΑ με ένα εκπληκτικά χαμηλό μηναίο πάγιο.

 Δείτε κάποιες απ’ τις προσφορές μας:

Huawei Mate 20 Pro GrNote9 Gr
Huawei Mate 20 Lite GrGalaxy A7 Gr
iPhone Xs GriPhone Xs Max Gr
 

Οι προσφορές είναι διαθέσιμες στα καταστήματα ΜΤΝ, Stephanis και σε επιλεγμένους συνεργάτες. 

  

Όροι και Προϋποθέσεις
 1. Η Χριστουγεννιάτικη Προσφορά Έκπτωσης Συσκευής (εφεξής η «Προσφορά») ισχύει μόνο για  νέους συνδρομητές με μεταφορά αριθμού σε οποιοδήποτε MTN Πλάνo Κινητής για ελάχιστη συνδρομητική περίοδο 24ων μηνών και για υφιστάμενους συνδρομητές με ανανέωση συμβολαίου στα MTN Πλάνα Κινητής Unlimited 3 και MTN Πλάνα Κινητής Unlimited 6, για ελάχιστη συνδρομητική περίοδο τους 24 μήνες.
 2. Ο Χρόνος διάρκειας της Προσφοράς είναι από τις 19 Νοεμβρίου 2018 μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2019 (εφεξής η «Περίοδος Προσφοράς»).
 3. Οι συνδρομητές δύνανται να επωφεληθούν από την παρούσα Προσφορά -η οποία αφορά σε έκπτωση σε συσκευή-, καθώς επίσης και από την οποιαδήποτε έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο, εφ’ όσον πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια.
 4. Η έκπτωση στη συσκευή θα είναι σταθερή στο 20% ανεξαρτήτως της συσκευής ή του ΜΤΝ Πλάνου Κινητής που θα επιλέξει ο συνδρομητής.
 5. Το ποσό της συνολικής έκπτωσης στη συσκευή δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των τριακόσια εξήντα ευρώ (€360).
 6. Οι νέοι και οι υφιστάμενοι συνδρομητές που θα επωφελούνται από την παρούσα προσφορά, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να υποβαθμίσουν το πλάνο τους μέχρι τη λήξη της σύμβασης των 24 μηνών.
 7. Η έκπτωση στη συσκευή θα εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές που θα είναι διαθέσιμες κατά την Περίοδο Προσφοράς και/ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 
 8. Εάν η συγκεκριμένη προσφορά συνδυαστεί με την αγορά 2ης συσκευής με μηνιαίες δόσεις, η έκπτωση στη συσκευή θα εφαρμοστεί μόνο για τη πρώτη συσκευή που έχει επιλέξει ο συνδρομητής.
 9. Η αγορά οποιασδήποτε συσκευής με την καταβολή μηνιαίων δόσεων, προϋποθέτει ότι ο συνδρομητής αποδέχεται την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού του μέσω Τραπεζικής Εντολής.
 10. Η παρούσα Προσφορά δεν ισχύει για μεταφορά αριθμού από γραμμή προπληρωμένης τηλεφωνίας.
 11. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν παράλληλα και/ή συμπληρωματικά  με τους όρους  και προϋποθέσεις για  αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις καθώς και των όρων και προϋποθέσεων του συνδρομητικού συμβολαίου.
 12. Η ΜΤΝ Cyprus Limited, διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων και προϋποθέσεων της Προσφοράς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.