Μη διαθέσιμα εμπορικά

 

 

 

MTN TriplePlay & Συσκευή 

Κινητό, Σταθερό, Ίντερνετ & συσκευή. OΛΑ από μόνο €39/μήνα!

Τώρα, με τη νέα προσφορά της ΜΤΝ μπορείς να τα έχεις ΟΛΑ, ακόμα και Smartphone, tablet ή laptop χωρίς σεντ αρχικά! Μετάφερε τον αριθμό σου σε πλάνο κινητής τηλεφωνίας MTN Smart με έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο, συνδύασέ το με πλάνο MTN Unlimited Telephony & Internet για σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ, για να δημιουργήσεις το δικό σου ΜΤΝ TriplePlay και να απολαμβάνεις κινητή, σταθερή τηλεφωνία, ίντερνετ ΚΑΙ συσκευή από μόνο €39/μήνα!

Συνδέσου μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου και επωφελήσου της προσφοράς για να εχεις:

 • ΕΚΠΤΩΣΗ μέχρι 25% στο πλάνο MTN Unlimited Telephony & Internet, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
 • ΕΚΠΤΩΣΗ στο μηνιαίο πάγιο του πλάνου ΜΤΝ Smart που θα επιλέξεις για 24 μηνες

&

 • SMARTPHONE, TABLET Ή LAPTOP ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΤ ΑΡΧΙΚΑ με 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις!

 

Όροι & Προϋποθέσεις
 1. Η προσφορά ισχύει μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2015.
 2. Η προσφορά είναι διαθέσιμη για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές MTN σταθερής τηλεφωνίας και για νέους συνδρομητές με μεταφορά αριθμού σε οποιοδήποτε MTN Smart πλάνο.
 3. Η προσφορά ισχύει μόνο με την υπογραφή νέου 24μηνου συμβολαίου ΜΤΝ Unlimited Telephony & Internet και 24μηνου ΜΤΝ Smart συμβολαίου. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας θα πρέπει να τροποποιήσουν τις υφιστάμενες υπηρεσίες που τους παρέχονται χωρίς οποιαδήποτε χρέωση και να υπογράψουν το Έντυπο Τροποποίησης Υπηρεσιών για τη μεταφορά τους σε ένα από τα πλάνα ΜΤΝ Unlimited Telephony & Internet.
 4. Οι συνδρομητές θα επωφελούνται με έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο της σταθερής τηλεφωνίας τους ΜΤΝ Unlimited Telephony & Internet  για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν τη συνέχιση ισχύος της παρούσας προσφοράς.
 5. Επιπλέον, οι συνδρομητές θα επωφελούνται από έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο του MTN Smart πλάνου που θα επιλέξουν ως ακολούθως:
  • 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για 24 μήνες με τα πλάνα MTN Smart S, M και L
  • 35% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για 24 μήνες με το πλάνο MTN Smart Unlimited
 6. Οι συνδρομητές θα μπορούν να επωφεληθούν με μηνιαίες δόσεις για την αγορά νέας συσκευής. Για την παρούσα προσφορά τροποποιείται το μέγιστο ποσό μηνιαίων δόσεων για τα πλάνα MTN Smart M (από €10 σε €12) και MTN Smart Unlimited (από €22 σε €30).
 7. Με την παρούσα προσφορά, οι συνδρομητές δεν θα μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση στη συσκευή.
 8. Συνδρομητές με μεταφορά αριθμού από γραμμή προπληρωμένης τηλεφωνίας θα επωφελούνται μόνο από το 50% έκπτωση στo μηνιαίο τους πάγιο αλλά δεν θα μπορούν να επωφεληθούν με μηνιαίες δόσεις για την αγορά νέας συσκευής.
 9. Για αλλαγές πλάνου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών ισχύουν τα παρακάτω:
  • Από πλάνο MTN Smart S, M, L και Unlimited σε MTN Smart S, M και L: ο συνδρομητής θα επωφελείται την 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο του νέου πλάνου ΜΤΝ Smart που έχει επιλέξει
  • Από MTN Smart S, M L σε πλάνο MTN Unlimited: ο συνδρομητής θα επωφελείται από 35% έκπτωση  στο πάγιο του MTN Unlimited πλάνου
  • Από οποιοδήποτε MTN Smart πλάνο σε άλλο πλάνο MTN PayMonthly: ο συνδρομητής δεν θα επωφελείται από έκπτωση στο πάγιο του νέου πλάνου
 10. Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών, ο συνδρομητής θα πληρώσει τέλη ακύρωσης που υπολογίζονται βάσει του συνολικού ποσού έκπτωσης που θα επωφελείτο ανά κάθε πλάνο και αναπροσαρμόζονται αναλογικά με τους εναπομείναντες μήνες.
 11. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους όρους και προϋποθέσεις των πλάνων ΜΤΝ Unlimited Telephony & Internet και των συνδρομητικών συμβολαίων ΜΤΝ Smart. Για τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις της υπηρεσίας πατήστε εδώ.


Σημείωση:
Οι συνδρομητές με μεταφορά αριθμού σε ένα οποιοδήποτε 24μηνο MTN Smart πλάνο μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο και των μηνιαίων δόσεων για αγορά νέας συσκευής (όπως αναγράφεται πιο πάνω στους όρους 4 και 5), χωρίς την υποχρέωση για υπογραφή νέου 24μηνου συμβολαίου ΜΤΝ Unlimited Telephony & Internet.
 


 

 

 

 

Χριστουγεννιάτικη προσφορά

Η ΜΤΝ κάνει και φέτος το θαύμα της με την πιο ολοκληρωμένη Χριστουγεννιάτικη προσφορά και σου δίνει 600 ευρώ συνολική έκπτωση, για να πάρεις:

 • smartphone χωρίς σεντ αρχικά
 • ΔΩΡΟ το νέο tablet Prestigio Multipad Color 8 3G, αξίας €189 ΚΑΙ
 • χαμηλότερο μηνιαίο πάγιο!

Μεταφέροντας τον αριθμό σου σε 24μηνο πλάνο ΜΤΝ Smart Unlimited, μπορείς να διαλέξεις το smartphone που προτιμάς χωρίς κόστος αρχικά και μαζί, να πάρεις έκπτωση στο μηνιαίο σου πάγιο KAI το νέο tablet Prestigio Multipad Color ως Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Μάθε πώς θα διαμορφωθεί το τελικό μηνιαίο πάγιο στο ΜΤΝ Smart Unlimited πλάνο σου, το οποίο θα περιλαμβάνει τη μηνιαία δόση σου, εφόσον επιλέξεις ένα από τα πιο hot smartphone της αγοράς, που αναφέρονται στον πιο κάτω πίνακα:

 

ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ

SMS

MOBILE INTERNET

ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΟΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΤΕΛΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ

iPhone 6 

ή  

Samsung Note 4

 

 

Απεριόριστα

 

 

Απεριόριστα

 

 

2GB

 

 

€51

 

 

€33,15

 

 

€33,2

 

 

€66,5

LG G3  

ή  

Samsung S5

 

Απεριόριστα

 

Απεριόριστα

 

2GB

 

€51

 

€33,15

 

€22,88

 

€56

Moto G  

ή  

Samsung Grand Neo  

ή 

Sony Xperia M2  

ή  

LG L90

 

 

 

 

Απεριόριστα

 

 

 

 

Απεριόριστα

 

 

 

 

2GB

 

 

 

 

€51

 

 

 

 

€33,15

 

 

 

 

€8,29

 

 

 

 

€42

 

 
Χριστουγεννιάτικη προσφορά με μεταφορά αριθμού σε 24μηνο πλάνο MTN Smart S, M ή L

Γιόρτασε τα φετινά Χριστούγεννα, μεταφέροντας τον αριθμό σου σε 24μηνο πλάνο MTN Smart S, M ή L και πάρε συνολική έκπτωση έως και 460 από την ΜΤΝ, για να αποκτήσεις:

 • smartphone χωρίς σεντ αρχικά
 • το νέο tablet Prestigio Multipad Color 8 3G ως δεύτερη συσκευή στα €149, με επιπλέον μηνιαίες δόσεις και με έκπτωση €40 (προαιρετικά)
 • 50% έκπτωση στο μηνιαίο σου πάγιο!

Στον πιο κάτω πίνακα, μπορείς να μάθεις πως θα διαμορφωθεί το μηνιαίο σου πάγιο, ανάλογα με το πλάνο MTN Smart που θα επιλέξεις, καθώς και το μέγιστο ποσό της μηνιαίας δόσης σου για να αποκτήσεις smartphone ή για να πάρεις smartphone και μαζί το tablet Prestigio Multipad Color, εφόσον επιθυμείς δεύτερη συσκευή.

 

ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ

SMS

MOBILE INTERNET

ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΟΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΜΕΓΙΣΤΗ MHNIAIA ΔΟΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ & TABLET

MTN Smart S

150

150

150 ΜΒ

€15

€7,5

€7

€14

MTN Smart M

350

 

350

350 ΜΒ

€22

€11

€12

€19

MTN Smart L

700

Απεριόριστα

700 ΜΒ

€35

€17,5

€20

€27

 

 

Kαι αυτά τα Χριστούγεννα ανήκουν στην ΜΤΝ!

 

Όροι & Προϋποθέσεις - Προσφορά ΜΤN Smart Unlimited

 

1.       Η προσφορά είναι διαθέσιμη από 21/11/2014 μέχρι 16/01/015 μόνο για νέους συνδρομητές, με μεταφορά αριθμού στο MTN Smart Unlimited πλάνα 24 μηνών εφόσον ο συνδρομητής αποδεχτεί την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού μέσω Τραπεζικής Εντολής Άμεσης Χρέωσης.

2.       Οι συνδρομητές θα επωφελούνται από:

o    35% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για 24 μήνες με το πλάνο MTN Smart Unlimited

o    Δωρεάν το καινούριο PRESTIGIO MULTIPAD COLOR 8.0 3G tablet (λιανική τιμή €189)

o    Μηνιαίες δόσεις για αγορά νέας συσκευής (μέγιστο μηνιαίο ποσό δόσης €34)

3.       Συνδρομητές με μεταφορά αριθμού από γραμμή προπληρωμένης τηλεφωνίας στο MTN SMART Unlimited θα επωφελούνται μόνο από 35% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο.

4.       Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών, ο συνδρομητής θα πληρώσει τέλη ακύρωσης  που υπολογίζονται βάσει του συνολικού ποσού έκπτωσης που θα επωφελείτο για το ΜΤΝ Smart Unlimited πλάνο και αναπροσαρμόζετε αναλογικά με τους εναπομείναντες μήνες.

5.       Tο καινούριο PRESTIGIO MULTIPAD COLOR 8.0 3G tablet δεν μπορεί να επιστραφεί, ούτε να αντικατασταθεί με άλλη συσκευή.

6.       Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους όρους του συνδρομητικού συμβολαίου καθώς επίσης και τους όρους του σχεδίου μηνιαίων δόσεων.

 

 

Όροι & Προϋποθέσεις - Προσφορά MTN Smart S, M, L

 

 1. Η προσφορά είναι διαθέσιμη από 21/11/2014 μέχρι 16/01/015 για νέους συνδρομητές, με μεταφορά αριθμού στα MTN Smart S/M/L πλάνα 24 μηνών.
 2. Οι συνδρομητές θα επωφελούνται από έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο του MTN Smart πλάνου που θα επιλέξουν ως ακολούθως:
  1. 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για 24 μήνες με τα πλάνα MTN Smart S, M και L
 3. Οι συνδρομητές θα μπορούν να πάρουν το νέο PRESTIGIO MultiPad COLOR 8.0 3G tablet ως δεύτερη συσκευή χωρίς να πληρώσουν τίποτα αρχικά με την προσθήκη μηνιαίων δόσεων.
 4. Οι συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν από τις μηνιαίες δόσεις για την αγορά της νέας συσκευής. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής επιθυμεί να πάρει και το νέο PRESTIGIO MultiPad COLOR 8.0 3G tablet, οι μηνιαίες δόσεις θα προσαρμοστούν αναλόγως.
 5. Νέοι συνδρομητές με μεταφορά αριθμού από γραμμή προπληρωμένης τηλεφωνίας θα επωφελούνται μόνο από το 50% (MTN Smart S/M/L) και 35% (MTN Smart Unlimited) έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο.
 6. Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών, ο συνδρομητής θα πληρώσει τέλη ακύρωσης που υπολογίζονται βάσει του συνολικού ποσού έκπτωσης που θα επωφελείτο για το ΜΤΝ Smart πλάνα και αναπροσαρμόζετε αναλογικά με τους εναπομείναντες μήνες.
 7. Tο καινούριο PRESTIGIO MULTIPAD COLOR 8.0 3G tablet δεν μπορεί να επιστραφεί, ούτε να αντικατασταθεί με άλλη συσκευή.
 8. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους όρους του συνδρομητικού συμβολαίου καθώς επίσης και τους όρους του σχεδίου μηνιαίων δόσεων.

 

 

 

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά MTN e-Store

€600 έκπτωση σε όποια συσκευή θες απο το MTN e-Store!

Η ΜΤΝ κάνει το θαύμα της και στο ΜΤΝ e-Store με μια αποκλειστική προσφορά! Αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι οι νέοι συνδρομητές που θα μεταφέρουν τον αριθμό τους σε MTN Smart μέσω του MTN e-Store, απολαμβάνουν μέχρι και €600 στη συσκευή που θα επιλέξουν!
 

Δες τί έκπτωση προσφέρει το κάθε πλάνο, επέλεξε το πλάνο που θες και ακολούθησε το link για να μεταφερθείς τώρα στο MTN e-Store και να επωφεληθείς της προσφοράς! 

Smart SSmart MSmart LSmart Unlimited
Smart S buttonSmart M buttonSmart L buttonSmart Unlimited button
 • Λεπτά: 150
 • SMS: 150
 • Mobile Internet: 150MB
 • Λεπτά: 350
 • SMS: 350
 • Mobile Internet: 350MB
 • Λεπτά: 700
 • SMS: Απεριόριστα
 • Mobile Internet: 700MB
 • Λεπτά: Απεριόριστα
 • SMS: Απεριόριστα
 • Mobile Internet: 2GB
 €15.00/μήνα €22.00/μήνα €35.00/μήνα €51.00/μήνα
Συνδέσου ΕΔΩΣυνδέσου ΕΔΩ

Συνδέσου ΕΔΩ

Συνδέσου ΕΔΩ

 

Για να μεταφερθείς στο MTN e-Store και να προχωρήσεις με την μεταφορά του αριθμού σου:

 • Βήμα 1: Επέλεξε το πλάνο που σε ενδιαφέρει στον πιο πάνω πίνακα και πάτησε τον σύνδεσμο "Συνδέσου ΕΔΩ". Θα μεταφερθείς αυτόματα στην αντίστοιχη σελίδα του MTN e-Store.
 • Βήμα 2: Επέλεξε το κινητό που θες και πάτησε “Επόμενο”.
 • Βήμα 3: Καταχώρησε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που θα μεταφέρεις σε πλάνο MTN Smart* και πάτησε “Επόμενο” για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

 

*Για να είναι έγκυρη η προσφορά, η διάρκεια του νέου συμβολαίου σου είναι προεπιλεγμένη στους 24 μήνες.  

  

Όροι & Προϋποθέσεις
 1. Η προσφορά είναι διαθέσιμη από 21/11/2014 μέχρι 16/01/015 μόνο για νέους συνδρομητές, με μεταφορά αριθμού στα MTN Smart πλάνα 24 μηνών εφόσον ο συνδρομητής αποδεχτεί την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού μέσω Τραπεζικής Εντολής Άμεσης Χρέωσης
 2. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του ΜΤΝ e-Store.
 3. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους πρώτους 150 πελάτες.
 4. Οι συνδρομητές που επωφελούνται από την προσφορά με έκπτωση στη συσκευή δεν θα δικαιούνται έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο.
 5. Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη με μεταφορά αριθμού από προπληρωμένη γραμμή.
 6. Σε περίπτωση ακύρωσης , θα ισχύουν τα συνήθης τέλη ακυρώσεις.
 7.  Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους όρους του συνδρομητικού συμβολαίου.

 

  

Χριστουγεννιάτικη προσφορά με ανανέωση συμβολαίου σε πλάνο ΜΤΝ Smart  

Αν είσαι υφιστάμενος συνδρομητής της ΜΤΝ και επιθυμείς να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου σε πλάνο ΜΤΝ Smart, μπορείς και εσύ να απολαύσεις την Χριστουγεννιάτικη προσφορά της ΜΤΝ με συνολική έκπτωση έως και €468, για να πάρεις: 

 • smartphone χωρίς σεντ αρχικά
 • το νέο tablet Prestigio Multipad Color 8 3G ως δεύτερη συσκευή στα 149, με επιπλέον μηνιαίες δόσεις και με έκπτωση 40 (προαιρετικά)
 • 50% έκπτωση στο μηνιαίο σου πάγιο!

Μάθε πως θα διαμορφωθεί το μηνιαίο σου πάγιο, ανάλογα με το πλάνο MTN Smart που θα επιλέξεις, καθώς και το μέγιστο ποσό της μηνιαίας δόσης σου για να αποκτήσεις smartphone ή για να πάρεις smartphone και μαζί το tablet Prestigio Multipad Color, εφόσον επιθυμείς δεύτερη συσκευή:

 

ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ

SMS

MOBILE INTERNET

ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΟΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΜΕΓΙΣΤΗ MHNIAIA ΔΟΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ & TABLET

MTN Smart S

150

150

150 ΜΒ

€15

€7,5

€18

€25

MTN Smart M

350

 

350

350 ΜΒ

€22

€11

18

€25

MTN Smart L

700

Απεριόριστα

700 ΜΒ

€35

€17,5

€25

€32

MTN Smart Unlimited

Απεριόριστα

Απεριόριστα

2GB

51

€33,15

€34

€41

  

Όροι & Προϋποθέσεις - Προσφορά Ανανέωσης Συμβολαίου σε  MTN Smart

 

 1. Η προσφορά είναι διαθέσιμη από 21/11/2014 μέχρι 10/01/015 για νέους συνδρομητές,  με ανανέωση συμβολαίου για 24 μήνες στα πλάνα ΜΤΝ Smart S, M, L και Unlimited.
 2. Οι συνδρομητές θα επωφελούνται από έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο του MTN Smart πλάνου που θα επιλέξουν ως ακολούθως:
  1. 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για 24 μήνες με τα πλάνα MTN Smart S, M και L
  2. 35% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για 24 μήνες με το πλάνο MTN Smart Unlimited
 3. Οι συνδρομητές θα μπορούν να πάρουν το νέο PRESTIGIO MultiPad COLOR 8.0 3G tablet ως δεύτερη συσκευή χωρίς να πληρώσουν τίποτα αρχικά με την προσθήκη μηνιαίων δόσεων.
 4. Οι συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν από τις μηνιαίες δόσεις για την αγορά της νέας συσκευής. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής επιθυμεί να πάρει και το νέο PRESTIGIO MultiPad COLOR 8.0 3G tablet, οι μηνιαίες δόσεις θα προσαρμοστούν αναλόγως.
 5. Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών, ο συνδρομητής θα πληρώσει τέλη ακύρωσης που υπολογίζονται βάσει του συνολικού ποσού έκπτωσης που θα επωφελείτο για το ΜΤΝ Smart πλάνα και αναπροσαρμόζετε αναλογικά με τους εναπομείναντες μήνες.
 6. Tο καινούριο PRESTIGIO MULTIPAD COLOR 8.0 3G tablet δεν μπορεί να επιστραφεί, ούτε να αντικατασταθεί με άλλη συσκευή.
 7. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους όρους του συνδρομητικού συμβολαίου καθώς επίσης και τους όρους του σχεδίου μηνιαίων δόσεων.

 

 

  

Προσφορά: 6 μηνιαία πάγια ΔΩΡΕΑΝ με σύνδεση στα νέα πλάνα MTN Smart!

 

Μετάφερε τώρα τον αριθμό σου σε 24μηνο συμβόλαιο MTN Smart για να έχεις μέχρι και απεριόριστα λεπτά ομιλίας & SMS, μέχρι και 2GΒ όγκο δεδομένων ΚΑΙ 6 μηνιαία πάγια ΔΩΡΕΑΝ!

Επέλεξε το πλάνο MTN Smart που σου ταιριάζει και επισκέψου μέχρι 20/5 οποιοδήποτε MTN Store ή ένα απο τα καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών για να μεταφέρεις τον αριθμό σου.

Μπορείς επίσης να μεταφέρεις τον αριθμό σου καλώντας το τμήμα Τηλεφωνικών Πωλήσεων της ΜΤΝ στο 80010001 ή μέσω του MTN eStore.

Το μόνο που χρειάζεται να έχεις μαζί σου είναι την πολιτική σου ταυτότητα και τον τελευταίο λογαριασμό της γραμμής που θα μεταφέρεις.

 

 

Όροι & Προϋποθέσεις

 

 1. Η προσφορά είναι διαθέσιμη από 13/2/2014 μέχρι 20/5/2014 («Περίοδος Προσφοράς») μόνο για νέους συνδρομητές με μεταφορά αριθμού σε οποιοδήποτε MTN PayMonthly Smart 24 μηνών και προϋποθέτει την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού μέσω Τραπεζικής Εντολής Άμεσης Χρέωσης.
 2. Oι συνδρομητές θα επωφελούνται με 6 μήνες δωρεάν μηνιαία πάγια κατά τον 1ο, 2ο 3ο, 12ο, 13ο και 14ο μήνα.
 3. Για αλλαγές πλάνου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών ισχύουν τα παρακάτω:
  • Από MTN Smart σε MTN Smart: ο συνδρομητής θα επωφελείται το δωρεάν πάγιο του νέου πλάνου Smart που έχει επιλέξει.
  • Από MTN Smart σε άλλο πλάνο MTN PayMonthly : ο συνδρομητής δεν θα επωφελείται δωρεάν πάγιο στο νέο πλάνο.
 4. Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών ο συνδρομητής θα πληρώσει τέλη ακύρωσης ίσα με το πάγιο 3 μηνών του αρχικού πλάνου που είχε επιλέξει κατά την αρχική ενεργοποίηση.
 5. Ισχύουν οι συνήθεις όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας ΜΤΝ PayMonthly.
 6. Η ΜΤΝ διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων παροχής της προσφοράς και της υπηρεσίας ΜΤΝ PayMonthly Smart.

 

 

 

 
  

Προσφορα: 50% έκπτωση στο μηνιαίο σου πάγιο, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Όροι και Προϋποθέσεις:

 1. Η προσφορά είναι διαθέσιμη από 15 Νοεμβρίου 2013 μέχρι 15 Ιανουαρίου 2014 («Περίοδος Προσφοράς») μόνο για νέους συνδρομητές με μεταφορά αριθμού σε οποιοδήποτε MTN PayMonthly και MTN Up2U συμβόλαιο με ελάχιστη διάρκεια 18 ή 24 μηνών.
 2. Oι συνδρομητές επωφελούνται με:
  • 50% έκπτωση στo μηνιαίο πάγιο των ΜΤΝ PayMonthly και MTN Up2U συμβολαίων.
  • από τις 07.12.2013: 50% έκπτωση στo μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας MTN Mobile Internet εφόσον προστίθεται σε πλάνο ΜΤΝ PayMonthly και MTN Up2U. Η υπηρεσία MTN Mobile Internet 250MB, 500MB και 1GB που προστίθεται στο MTN PayMonthly Unlimited πλάνο θα προσφέρεται δωρεάν.
  • έκπτωση σε συσκευή.
 3. Συνδρομητές με μεταφορά αριθμού από γραμμή προπληρωμένης τηλεφωνίας θα επωφελούνται μόνο από το 50% έκπτωση στo μηνιαίο τους πάγιο και όχι σε έκπτωση σε συσκευή.
 4. Σε περίπτωση αλλαγής πλάνου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου του συνδρομητικού συμβολαίου, ο συνδρομητής θα επωφελείται της έκπτωσης του 50% ανάλογα με το μηνιαίο πάγιο του νέου πλάνου που έχει επιλέξει (ισχύει για MTN PayMonthly και MTN Up2U και MTN Mobile Internet).
 5. Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου πριν τη λήξη της αρχικής περιόδου ισχύουν τέλη τερματισμού:
  • για την έκπτωση κινητού: το συνολικό ποσό έκπτωσης
  • για το 50% του μηνιαίου παγίου MTN PayMonthly και MTN Up2U και MTN Mobile Internet: Τα τέλη υπολογίζονται βάσει του ποσού έκπτωσης για αγορά συσκευής ανά κάθε πλάνο και αναπροσαρμόζονται αναλογικά με τους εναπομείναντες μήνες. Πατήστε εδώ για να δείτε τις εκπτώσεις σε συσκευή.
 6. Ισχύουν οι συνήθεις όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας ΜΤΝ PayMonthly και MTN Up2U και MTN Mobile Internet.
 7. Η ΜΤΝ διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων παροχής της προσφοράς και της υπηρεσίας ΜΤΝ PayMonthly και MTN Up2U και της υπηρεσίας MTN Mobile Internet.

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2013 ισχύουν νέοι όροι συμπληρωματικά με τους πιο πάνω όρους

 1. Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη και για νέους συνδρομητές με μεταφορά αριθμού σε 24μηνο MTN PayMonthly Unlimited.
 2. Η προσφορά 50% στο μηνιαίο πάγιο των πλάνων MTN PayMonthly και MTN Up2U και της υπηρεσίας MTN Mobile Internet θα ισχύει για πάντα εφόσον οι συνδρομητές κατά τη λήξη κάθε περιόδου 18 ή 24 μηνών ανανεώνουν το συμβόλαιο τους για νέα περίοδο 18 ή 24 μηνών.
 3. Τα πλάνα ΜΤΝ PayMonthly 900, 1600 και Unlimited προϋποθέτουν την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού μέσω Τραπεζικής Εντολής Άμεσης Χρέωσης.


 

 

Προσφορά: Κινητό με μηνιαίες δόσεις

H προσφορά για απόκτηση συσκευής με άτοκες μηνιαίες δόσεις έχει λήξει από τις 23/4/2013.

Όροι & Προϋποθέσεις

 1. Ισχύει μόνο για συνδέσεις με μεταφορά αριθμού σε 18μηνο συμβόλαιο MTN PayMonthly ή ΜΤΝ Up2U ή για ανανέωση υφιστάμενου συμβολαίου.
 2. Ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει την αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις εφόσον αποδεχτεί τη χρήση πιστωτικής κάρτας για την πληρωμή του μηνιαίου λογαριασμού του και την αποπληρωμή των μηνιαίων δόσεων. Η πιστωτική κάρτα πρέπει να είναι σε ισχύ τουλάχιστον για τους επόμενους 4 μήνες. Κάρτες Electron δεν θα γίνονται αποδεκτές.
 3. Οι μηνιαίες δόσεις μπορεί να είναι από €1 μέχρι €15, να καλύπτουν την ολική ή/και μερική λιανική τιμή της συσκευής και θα ισχύουν για όλη τη χρονική διάρκεια της ελάχιστης περιόδου του συμβολαίου τους. Σε περίπτωση που ισχύει οποιαδήποτε καινούρια προσφορά, το ύψος των μηνιαίων δόσεων μπορεί να αναπροσαρμόζεται ανάλογα.
 4. Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου, ο συνδρομητής θα πρέπει να εξοφλήσει το ποσό των υπολοίπων μηνιαίων δόσεων.
 5. Δεν είναι διαθέσιμο για μεταφορά αριθμού από γραμμή προπληρωμένης τηλεφωνίας.
 6. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους όρους του συνδρομητικού συμβολαίου.