Απόκτησε το εκπληκτικό iPhone X

Απόκτησε τώρα τα εκπληκτικό iPhone X με €99 αρχικά και το πλάνο MTN 4G Smart Unlimited Plus, ΟΛΑ με μόνο €79/μήνα. Μετάφερε τον αριθμό σου σε πλάνο MTN 4G Smart Unlimited Plus για να απολαμβάνεις 6GB mobile internet, απεριόριστα λεπτά ομιλίας & SMS, αλλά και για να αποκτήσεις την ναυαρχίδα των iPhone, το κορυφαίο και περιζήτητο iPhone X, με ένα χαμηλό μηνιαίο πάγιο.

H προσφορά ισχύει στα MTN Stores και σε επιλεγμένους συνεργάτες.

 

 

Όροι και Προϋποθέσεις
  1. Η Προσφορά είναι διαθέσιμη από 12 Φεβρουαρίου 2018 μέχρι 4 Μαρτίου 2018.
  2. Η Προσφορά ισχύει παράλληλα με τις υφιστάμενες προσφορές με μεταφορά αριθμού και ανανέωση συμβολαίου σε 24μηνο ΜΤΝ Smart Unlimited Plus πλάνo συμβολαίου και αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις.
  3. Η προσφορά ισχύει μόνο για τη συσκευή Apple iPhone X 64GB μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 
  4. Η παρούσα προσφορά αυξάνει το μέγιστο ποσό των μηνιαίων δόσεων για αγορά της πιο πάνω συσκευής στο πλάνο Smart Unlimited Plus (σε €43,5/μήνα).
  5. Η αγορά των πιο συσκευών δεν μπορεί να συνδυαστεί με την αγορά 2ης συσκευής με μηνιαίες δόσεις.
  6. Mε την αγορά της πιο πάνω συσκευής οι συνδρομητές επωφελούνται πέραν της έκπτωσης στο μηνιαίο πάγιο, επιπλέον έκπτωση στην συνολική αξία της συσκευής.
  7. Οι παρόν όροι και προϋποθέσεις ισχύουν παράλληλα και/ή συμπληρωματικά  των όρων για την αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις και του συνδρομητικού συμβολαίου.