Πλάνα Mobile Internet

Το internet στο κινητό δεν είναι πια πολυτέλεια αλλά αποτελεί καθημερινή ανάγκη. Φυσικά, η ανάγκη για πρόσβαση στο internet διαφέρει από άτομο σε άτομο και η ΜΤΝ το γνωρίζει αυτό πολύ καλά! Για το λόγο αυτό δημιούργησε μια ευρεία γκάμα επιλογών για να καλύψουν κάθε ανάγκη για πρόσβαση στο internet.


Για να βρεις ποια είναι η κατάλληλη υπηρεσία για σένα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μελετήσεις τους πιο κάτω πίνακες και να επιλέξεις το πλάνο MTN Internet Everywhere ή MTN Mobile Internet, με τον όγκο δεδομένων που χρειάζεσαι.
 

Ενεργοποίησε την υπηρεσία σε οποιοδήποτε κατάστημα ΜΤΝ ή καλώντας το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 136 και θα είσαι έτοιμος να σερφάρεις στο internet από το κινητό σου τηλέφωνο από όπου κι αν βρίσκεσαι, με τις υψηλές ταχύτητες που προσφέρει το δίκτυο MTN 3G+ και ΜΤΝ 4G.

 

Πλάνα MTN Internet Everywhere 

 Συμπ. όγκος δεδομένωνData sharing Μηνιαίο ΠάγιοΧρέωση για επιπρόσθετη χρήση
MTN Internet Everywhere 11GB€16.00€0.0305/MB
MTN Internet Everywhere 22GB€23.00€0.0305/MB
MTN Internet Everywhere 35GB€39.99€0.0179/MB
MTN Internet Everywhere 420GB€55.99€0.0179/MB

Με πλάνο MTN Internet Everywhere μπορείς να μοιράζεσαι τον όγκο δεδομένων σου με όλες τις συσκευές σου, χρησιμοποιώντας κάρτα Multi SIM, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

 

Πλάνα ΜΤΝ Mobile Internet

Πλάνα MTN Mobile InternetΜηνιαίο πάγιοΧρέωση για Επιπρόσθετη Χρήση
ΜΤΝ Mobile Internet 20MB€2.52€0.4068/MB
ΜΤΝ Mobile Internet 150MB€5.05€0.0454/MB
ΜΤΝ Mobile Internet 250MB€8.12€0.0426/MB
ΜΤΝ Mobile Internet 500MB€12.71€0.0366/MB

  

Χρεώσεις περιστασιακής χρήσης διαδικτύου

Η περιστασιακή χρήστη διαδικτύου χρεώνεται σύμφωνα με τον πιο κάτω πίνακα και αφορά όλους τους συνδρομητές πλάνων MTN PayMonthly και MTN Up2U, οι οποίοι δεν έχουν ενεργοποιημένη υπηρεσία Mobile Internet.

Ημερήσιος Όγκος Κίνησης

Ημερήσια Χρέωση

0 - 20KB

€0

20KB - 10MB

€0.69

10MB - 30MB

€1.12

για κάθε 30ΜΒ

αφού ξεπεραστούν τα αρχικά 30ΜΒ

€1.12

  

 

Όροι & Προϋποθέσεις - πλάνα MTN Mobile Internet

1. Όλες οι χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ
2. Οι υπηρεσίες δεδομένων είναι διαθέσιμες για όλους τους συνδρομητές σε πλάνα κινητής της MTN, MTN PayMonthly (MTN 140, 350, 600, 900 και 1600) και Up2U
3. Η υπηρεσία συμπεριλαμβάνει τον εκάστοτε όγκο δεδομένων ανά πλάνο και η χρήση της είναι δυνατή μόνο κάτω από το δίκτυο της ΜΤΝ εντός Κύπρου. Η χρήση της υπηρεσίας στο εξωτερικό υπόκειται στις χρεώσεις περιαγωγής που ισχύουν για την κάθε χώρα.
4. Ο υπόλοιπος όγκος δεδομένων στο τέλος του μήνα δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα
5. Για ενεργοποίηση υπηρεσίας δεδομένων ο συνδρομητής θα πρέπει να επισκεφθεί οποιοδήποτε κατάστημα ΜΤΝ ή να καλέσει το 136
6. Η χρήση της υπηρεσίας προϋποθέτει ότι ο συνδρομητής διαθέτει κινητό που υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων
7. Οι ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο εξαρτώνται από τις δυνατότητες και χωρητικότητα του δικτύου στην περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης, καθώς και από τη συσκευή που χρησιμοποιεί
8. Η χρήση της υπηρεσίας χρεώνεται ανά 2KB εκτός των MTN Mobile Internet 5GB και 25GB στις οποίες η χρήση χρεώνεται ανά 1ΜΒ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, μπορείτε να καλέσετε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, στο 136

Όροι & Προϋποθέσεις - Περιστασιακής Χρήσης Διαδικτύου
  1. Το νέο ημερήσιο τιμολογιακό σχέδιο ισχύει από τις 19 Ιουνίου 2014 και αφορά όλους τους συνδρομητές πλάνων ΜΤΝ Pay Monthly, MTN Business PayMonthly και MTN Up2U, οι οποίοι δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία ΜΤΝ Mobile Internet.
  2. Το νέο ημερήσιο τιμολογιακό σχέδιο αφορά τον τρόπο χρέωσης χρήσης του διαδικτύου ανά ημέρα, εφόσον ο συνδρομητής κάνει περιστασιακή χρήση του διαδικτύου και δεν έχει την υπηρεσία ΜΤΝ Mobile Internet με μηνιαία συνδρομή.
  3. Η χρέωση για το ημερήσιο τιμολογιακό σχέδιο γίνεται ανά ημέρα αλλά ο συνδρομητής θα λαμβάνει το λογαριασμό του στο τέλος κάθε μήνα.
  4. Η ημερήσια χρέωση αναφέρεται στην κίνηση δεδομένων για το χρονικό διάστημα από τις 00:00 έως τις 23:59.
  5. Το μέγιστο όριο χρήσης εντός μια ημέρας είναι 1GB. Μετά τη χρήση του 1GB η σύνδεση στο διαδίκτυο θα διακόπτεται.
  6. Ο συνδρομητής θα λαμβάνει ειδοποίηση μέσω γραπτού μηνύματος κάθε φορά που η χρέωση της περιστασιακής χρήσης στο διαδίκτυο φτάνει τα €15 εντός του ημερολογιακού μήνα, αλλά η σύνδεση δεν θα διακόπτεται.
Όροι & Προϋποθέσεις - MTN Internet Everywhere plans
  1. Τα πλάνα Internet Everywhere είναι διαθέσιμα για όλους τους συνδρομητές MTN PayMonthly (MTN 140, 350, 600, 900 and 1600, MTN ΠΛΑΝΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ S, M καιUnlimited) και Up2U (οι «ΜΤΝ Συνδρομητές»).
  2. Τα Internet Everywhere πλάνα συμπεριλαμβάνουν τον εκάστοτε όγκο δεδομένων ανά πλάνο και η χρήση τους είναι δυνατή μόνο κάτω από το δίκτυο της ΜΤΝ εντός Κύπρου. Η χρήση της υπηρεσίας στο εξωτερικό υπόκειται στις χρεώσεις περιαγωγής που ισχύουν για την κάθε χώρα.
  3. Η υπηρεσία Multisim προσφέρεται δωρεάν (τέλη σύνδεσης και μηνιαίο πάγιο). Οι όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας Multisim ισχύουν συμπληρωματικά. Πατήστε εδώ για να τους διαβάσετε.
  4. Οι όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας MTN Mobile Internet ισχύουν συμπληρωματικά.