ΜΤΝ PayAsYouGo

Προπληρωμένη τηλεφωνία για να μιλάς χωρίς δεσμεύσεις!

Επέλεξε ΜΤΝ PayAsYouGo για να απολαμβάνεις την επικοινωνία σου όπως εσύ θες, χωρίς συμβόλαια και δεσμεύσεις, καθώς και για να απολαμβάνεις τις ασύλληπτες ταχύτητες του δικτύου ΜΤΝ 4G. Ενεργοποίησε επίσης τις απίστευτες υπηρεσίες που σου προσφέρει η ΜΤΝ για να μιλάς πιο οικονομικά και να σερφάρεις από το κινητό σου!

Πακέτο Σύνδεσης
MTN PayAsYouGo 

1 αρχική πίστωση

€2.00

eStore_button_EN

Η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
 

TOPUPGR

 • Χρεώσεις
 • Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας
 •  Κλήσεις προς MTN, Cytamobile-Vodafone, Primetel και σταθερές γραμμές

  Κλήσεις προς MTN - Ώρες αιχμής / ώρες μη αιχμής €0.0728 ανά λεπτό
  Κλήσεις προς Cytamobile-Vodafone, Primetel και σταθερές γραμμές
  Ώρες αιχμής / ώρες μη αιχμής
  €0.0788 ανά λέπτό

   Για κάθε επιτυχή κλήση, υπάρχει επιπλέον χρέωση €0.01.

   

  Χρεώσεις SMS & MMS

  SMS (προς όλα τα Εθνικά Δίκτυα) €0.0202/SMS
  SMS (προς όλα τα Διεθνή Δίκτυα) €0.040/SMS
  MMS - χρέωση μέχρι τα 50KB €0.2021/MMS
  MMS - χρέωση πάνω από 50KB €0.2616/MMS

  Χρεώσεις Δεδομένων

  Περιστασιακή Χρήση: Ιδανικό για περιστασιακούς χρήστες του διαδικτύου και βασίζεται στα ΚΒ που καταναλώνει ο συνδρομητής. Η χρέωση ανά 2ΚΒ είναι €0.001997 (€1.02 ανά MB).

  Υπηρεσία MTN PayAsYouSurf: Οι συνδρομητές MTN PayAsYouGo έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία δεδομένων MTN PayAsYouSurf!
  Απλά επέλεξε τη χρονική περίοδο που θες να έχεις πρόσβαση στο internet από το κινητό σου και στείλε το ανάλογο μήνυμα στο 6040:

  Περίοδος ΙσχύοςSMS στο 6040Συμπ. Όγκος ΔεδομένωνΧρέωση
  1 ήμερα'data on day'100MB€1.50
  1 εβδομάδα'data on week'300MB€4.00
  1 μήνα'data on month'1000MB€10.00
  1 μήνα'data on month 2000'2000MB€15.00

  Για παράδειγμα, αν θέλεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία για μια εβδομάδα τότε στέλνεις με μήνυμα “data on week” στο 6040.

 •  

  Μπορείς να ανανεώσεις τον λογαριασμό σου με κάρτες ή ηλεκτρονικά, σε όλα τα καταστήματα ΜΤΝ, επιλεγμένους συνεργάτες και περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

  Ηλεκτρονική ανανέωση μπορεί να γίνει επίσης μέσω του MTN e-Store, ΜΤΝ Pay, της JCC Smart ή μέσω της υπηρεσίας 1bank της Τράπεζας Κύπρου

   

  Κάρτες Ανανέωσης 

   

    Συμπεριλαμβανόμενος Χρόνος Ομιλίας Δωρεάν Λεπτά Ομιλίας* Δωρεάν SMS Δωρεάν MBs Περίοδος Ισχύος ποσού ανανέωσης Περίοδος Ισχύος All In One Bonus
  Top Up €1** €1 €0.50 - - 24 ώρες -
  Top Up €5 €5 - - - 180 ημέρες 30 ημέρες
  Top Up €10 €10 40 100 30 365 ημέρες 30 ημέρες
  Top Up €20 €20 120 250 60 365 ημέρες 30 ημέρες
  Top Up €35 €35 240 500 90 365 ημέρες 30 ημέρες
  Top Up €50* €50 400 750 150 365 ημέρες 30 ημέρες

   

  *To Bonus Χρόνου Ομιλίας δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο MTN PayAsYouGo λογαριασμό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

  **Διαθέσιμο μόνο με ηλεκτρονική κάρτα ανανέωσης.

  Σημείωση: Για να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας, ΔΩΡΕΑΝ SMS και ΔΩΡΕΑΝ όγκο δεδομένων με κάθε top-up, θα πρέπει να μεταφερθείς στο  Σχέδιο All In One Bonus. Για να το κάνεις αυτό, στείλε με γραπτό μήνυμα τη λέξη ON στο 8050. Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το All In One Bonus της Καρτοκινητής MTN PayAsYouGo, πάτησε εδώ.


  SMS Booster Cards

  SMS Booster Card €3 180 SMS 30 ημέρες περιόδος ισχύος
  SMS Booster Card €6 400 SMS 30 ημέρες περιόδος ισχύος

   

  > Τα γραπτά μηνύματα των SMS Booster Cards ισχύουν μόνο προς όλα τα εθνικά δίκτυα εντός Κύπρου.

   

  Κάρτα ανανέωσης όγκου δεδομένων

  Data top-up card €15 2GB 30 ημέρες περιόδος ισχύος

   > Η κάρτα ανανέωσης όγκου δεδομένων είναι διαθέσιμη μόνο ηλεκτρονικά και αφορά χρήση δεδομένων εντός Κύπρου.
   > Η προσφορά διπλάσιου όκου δεδομένων ισχύει μέχρι 30/9/2018. 

Όροι & Προϋποθέσεις
 • Οι χρεώσεις κλήσεων αναγράφονται στον Οδηγό Χρεώσεων MTN PayAsYouGo. Η ΜΤΝ δύναται να διαφοροποιήσει τις χρεώσεις αυτές από καιρού εις καιρόν. Ενδεχομένως ο Πελάτης να χρεωθεί με επιπρόσθετα τέλη για υπηρεσίες δεδομένων και άλλες υπηρεσίες.
 • Για τη χρήση της υπηρεσίας MTN PayAsYouGo δεν εκδίδεται λογαριασμός.
 • Κάθε κλήση που πραγματοποιεί ο Πελάτης χρεώνεται σύμφωνα με το ισχύον τέλος στην αρχή της κάθε κλήσης.
 • Οι κλήσεις χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο.
 • Για κάθε επιτυχή κλήση προς όλα τα εθνικά δίκτυα υπάρχει ελάχιστη χρέωση.
 • Οι κλήσεις σε αριθμούς καθολικής πρόσβασης, σε σύντομους, ειδικούς αριθμούς και αριθμούς τηλεπληροφόρησης διέπονται από διαφορετικές μεθόδους χρέωσης.
 • Ο λογαριασμός MTN PayAsYouGo του Πελάτη πρέπει να ανανεώνεται με το επιλεγμένο προπληρωμένο ποσό. Η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων (εκτός στους αριθμούς έκτακτης ανάγκης 112/199) θα παύσει μόλις εξαντληθεί το υπόλοιπο ή μόλις λήξει η διάρκεια του λογαριασμού MTN PayAsYouGo , ακόμα κι αν ο Πελάτης τη δεδομένη στιγμή πραγματοποιεί κλήση.
 • Η περίοδος ισχύος των καρτών ανανέωσης χρόνου ομιλίας διαφέρει ανάλογα με την αξία της κάρτας χρόνου, όπως αναγράφεται στον Πίνακα Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας.
 • Μετά τη λήξη της περιόδου ισχύος του αρχικού χρόνου ομιλίας ή της κάρτας χρόνου ο Πελάτης δύναται να πραγματοποιεί κλήσεις μόνο σε αριθμούς έκτακτης ανάγκης για τους επόμενους 3 μήνες. Αν ο Πελάτης επιθυμεί να επανενεργοποιήσει το λογαριασμό του θα πρέπει να ανανεώσει τον χρόνο ομιλίας του (εκτός από τις Κάρτες Μηνυμάτων Booster).
 • Όταν λήγει η περίοδος ισχύος του λογαριασμού σου, ο χρόνος ομιλίας, τα SMS και ο όγκος δεδομένων που σου απέμειναν (συμπεριλαμβανομένου του bonus χρόνου ομιλίας, SMS και δεδομένων), χάνονται.
 • Οι κάρτες «booster» της ΜΤΝ δύνανται να χρησιμοποιηθούν δεδομένου ότι ο λογαριασμός MTN PayAsYouGo είναι ενεργός και βρίσκεται εντός της περιόδου ισχύος.
 • Η ΜΤΝ επιφυλάσσει το δικαίωμα να τροποποιήσει τη μέθοδο με την οποία προπληρώνεται ο χρόνος ομιλίας.
 • Η ΜΤΝ δεν φέρει καμία ευθύνη για κλήσεις οι οποίες διακόπτονται λόγω της εξάντλησης του χρόνου ομιλίας.
 • Κλήσεις προς οποιουσδήποτε αριθμούς τηλεπληροφόρησης άλλων Παροχέων Δικτύου θα χρεώνονται.
 • Οι κλήσεις για την πρόσβαση στην υπηρεσία φωνοκιβωτίου θα χρεώνονται.
 • Η υπηρεσία γραπτών μηνυμάτων (SMS) σου δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνεις αλλά και να στέλνεις σύντομα κείμενα σε άλλους χρήστες κινητών τηλεφώνων στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Ο αριθμός των χαρακτήρων ανά μήνυμα εξαρτάται από την κωδικοποίηση του κινητού σου τηλεφώνου (7-bit, UTF-16 ή UCS-2) αλλά και με το αλφάβητο που θα επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις. Για παράδειγμα, εάν επιλέξεις να στείλεις μήνυμα με μόνο κεφαλαία γράμματα ή λατινικούς χαρακτήρες και η κωδικοποίηση του κινητού είναι ρυθμισμένη σε 7-bit, τότε το μήνυμα σου μπορεί να συμπεριλαμβάνει μέχρι και 160 χαρακτήρες. Εάν επιλέξεις να στείλεις κείμενο με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες τότε, ανεξαρτήτως κωδικοποίησης, το μήνυμα μπορεί να συμπεριλαμβάνει μέχρι 70 χαρακτήρες. Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείς να επικοινωνήσεις με το Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών στο 136.
 • Ακόμα και αν η κάρτα SIM του Πελάτη δεν βρίσκεται στην κατοχή του, όλες οι κλήσεις που πραγματοποιούνται με την κάρτα SIM του Πελάτη, θα χρεώνονται στο λογαριασμό MTN PayAsYouGo του Πελάτη.
 • Ο Πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με το Τηλεφωνικό Κέντρο της ΜΤΝ στο 136 σε περίπτωση που η κάρτα SIM απολεσθεί ή κλαπεί, ώστε η κάρτα SIM να απενεργοποιηθεί.
 • Εάν η κάρτα SIM απολεσθεί ή καταστραφεί, ο Πελάτης θα πρέπει να αγοράσει νέα κάρτα SIM ή νέο Πακέτο Σύνδεσης. Το νέο Πακέτο Σύνδεσης θα φέρει νέο αριθμό κινητού τηλεφώνου.
 • PAYG συνδρομητές που επιλέξουν να αλλάξουν σε PM, θα χάνουν την διαθέσιμη πίστωση του PAYG λογαριασμού τους.
 • H ΜΤΝ, ως Παροχέας Δικτύου δεν φέρει καμία ευθύνη για τις Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης που παρέχονται από τους Παροχείς Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης (Π-ΥΠΠ) σύμφωνα με την Κανονιστική Διοικητική Πράξη 42/2013.

Οι πληροφορίες που δίνονται είναι ορθές μέχρι την ώρα της εκτύπωσης. Όλες οι πληροφορίες δύνανται να αλλάξουν από την ΜΤΝ. Υπηρεσίες ή Πακέτα Σύνδεσης δύνανται να αλλάξουν, να συμπληρωθούν ή να αποσυρθούν από την ΜΤΝ.

 

Οδηγός Χρήσης ΜΤΝ PayAsYouGo