Χρήσιμες Πληροφορίες

  

Θέλω να έχω υπηρεσία internet στην ΜΤΝ PayAsYouGo γραμμή μου, για να έχω internet όποτε θέλω, όπου κι αν βρίσκομαι και να μην ψάχνω Wi-Fi. Υπάρχει τέτοια υπηρεσία για καρτοκινητή;

Μπορείς να έχεις internet όπου βρίσκεσαι, χωρίς καμία δέσμευση συμβολαίου με την υπηρεσία MTN PayAsYouSurf. Απλά θα ανανεώνεις τον όγκο δεδομένων σου στέλνοντας γραπτό μήνυμα! Μάθε περισσότερα εδώ.

Έχεις επίσης την επιλογή να ενεργοποιήσεις το σχέδιο All In One Bonus έτσι ώστε κάθε σου Top Up αξίας €10 και άνω, να συμπεριλαμβάνει και όγκο δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες για το All In One Bonus θα βρεις εδώ.

  

 

Μπορώ να ξέρω ποιοί με πήραν τηλέφωνο όταν το τηλέφωνο μου είναι απενεργοποιημένο ή κατειλημμένο;

Βεβαίως! Μπορείς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία MTN Missed Call Alert και να μην χάνεις καμία κλήση. Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, στείλε με SMS την ένδειξη: “MCA ON EN’’ (για Αγγλικά) ή “MCA ON GR” (για Ελληνικά) στο 8020. Μάθε περισσότερα για την υπηρεσία εδώ

 

 

 

Μπορώ να μεταφέρω χρόνο ομιλίας απο την ΜΤΝ PayAsYouGo γραμμή μου στην MTN PayAsYouGo γραμμή κάποιου φίλου μου;

Μπορείς να μεταφέρεις χρόνο ομιλίας σε οποιονδήποτε MTN PayAsYouGo ή ΜΤΝ Up2U συνδρομητή μέσω της υπηρεσίας MTN Me2U ή καλώντας το Κέντρο Εξυπηρετησης Πελατών της ΜΤΝ στο 136.

 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την MTN PayAsYouGo γραμμή μου στο εξωτερικό;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ΜΤΝ PayAsYouGo γραμμή σου σε όλες τις χώρες με τις οποίες η ΜΤΝ έχει συμφωνίες διεθνούς περιαγωγής για συνδρομητές καρτοκινητής για εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις. Μπορείς να ψάξεις τη χώρα που σε ενδιαφέρει και να δεις τις χρεώσεις εδώ. Για να μπορείς να λαμβάνεις και να πραγματοποιείς κλήσεις, επέλεξε πάροχο στην χώρα που σε ενδιαφέρει να επισκεφθείς ο οποίος δίνει "πλήρη περιαγωγή". Αν συνδεθείς με πάροχο με "μερική περιαγωγή" θα μπορείς να λαμβάνεις αλλά όχι να πραγματοποιείς κλήσεις.

 

Θέλω να πραγματοποιώ κλήσεις στο εξωτερικό φθηνότερα. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία MTN International Call Saver;

Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία ΜΤΝ International Call Saver και να πληρώνεις φθηνότερα τις κλήσεις προς το εξωτερικό, πληκτρολόγησε *9292# και ακολούθως πάτησε ΚΛΗΣΗ. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι δωρεάν. Μάθε περισσότερα για το πώς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία και τις χρεώσεις εδώ.

 

Μπορώ να μεταφέρω τη ΜΤΝ PayAsYouGo γραμμή μου σε πλάνο συμβολαίου;

Ναι. Μπορείς να μεταφέρεις την ΜΤΝ PayAsYouGo γραμμή σου, σε ένα από τα πλάνα συμβολαίου ΜΤΝ Smart ή MTN PayMonthly οποιαδήποτε στιγμή, διατηρώντας τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Για να μεταφέρεις τη ΜΤΝ PayAsYouGo γραμμή σου σε MTN Smart ή MTN PayMonthly, μπορείς να επισκεφθείς οποιοδήποτε κατάστημα MTN ή επιλεγμένου συνεργάτη μας, μέσω διαδικτύου στο MTN e-Store ή μέσω τηλεφώνου στο 80010800.

 

Eίμαι νέος συνδρομητής ΜΤΝ PayAsYouGo. Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι βρίσκονται στον οδηγό χρήσης που θα βρεις στο πακέτο σύνδεσης. Tις πληροφορίες αυτές μπορείς να τις βρεις και εδώ.