Συνδέσου τώρα με ΜΤΝ, με μόνο ένα τηλεφώνημα στο 800 10 800

Η ΜΤΝ σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέο συμβόλαιο κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας με μόνο ένα τηλεφώνημα! Κάλεσε 800 10 800, ενημερώσου για τα διαθέσιμα πλάνα και υπηρεσίες της ΜΤΝ και συνδέσου εύκολα, γρήγορα και απλά.

Τι μπορώ να κάνω μέσω του Τμήματος Τηλεφωνικών Πωλήσεων της ΜΤΝ;

Μπορείς να συνδεθείς με συμβόλαιο ΜΤΝ PayMonthly με μεταφορά αριθμού ή με νέο αριθμό, να μεταφέρεις τον αριθμό σου σε MTN PayAsYouGo καρτοκινητή και να προσθέσεις υπηρεσίες όπως ΜΤΝ Mobile Internet και άλλες υπηρεσίες της ΜΤΝ. Μπορείς επίσης να συνδεθείς με συμβόλαιο σταθερής τηλεφωνίας και internet.

Πώς γίνεται η διαδικασία;

Εσύ απλά καλείς το Τμήμα Τηλεφωνικών Πωλήσεων της ΜΤΝ στο 800 10 800. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις μαζί σου είναι τον αριθμό ταυτότητάς σου.

Με τη βοήθεια του Λειτουργού Εξυπηρέτησης της ΜΤΝ, επιλέγεις το πλάνο και την υπηρεσία που σου ταιριάζει. Ακολούθως ετοιμάζεται το συμβόλαιο σου και είσαι σχεδόν έτοιμος για να συνδεθείς με την ΜΤΝ.

Πρέπει να επισκεφθώ κάποιο κατάστημα της ΜΤΝ;

Δεν χρειάζεται να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα. Όταν το συμβόλαιο σου είναι έτοιμο, η ΜΤΝ θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε επισκεφθεί στον χώρο σου για τις απαραίτητες υπογραφές και δικαιολογητικά. Η διαδικασία του συμβολαίου έχει τώρα ολοκληρωθεί και πλέον αναλαμβάνει η ΜΤΝ τις διαδικασίες σύνδεσης ή μεταφοράς αριθμού.

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του Τμήματος Τηλεφωνικών Πωλήσεων της ΜΤΝ;

Οι ώρες λειτουργίας  του Τμήματος Τηλεφωνικών Πωλήσεων της ΜΤΝ είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ.

 

Κάλεσε μας τώρα από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σου για να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις και εσύ περισσότερα με την ΜΤΝ!