Δωρεάν ΜΤΝ Wi-Fi στα Αεροδρόμια

Δωρεάν Wi-Fi στα αεροδρόμια της Κύπρου

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφέρει η ΜΤΝ Κύπρου, σε όσους ταξιδεύουν μέσω των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου. Συγκεκριμένα, όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν ή έχουν μόλις αφιχθεί στην Κύπρο, θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή, κινητό, tablet ή άλλη συσκευή, χρησιμοποιώντας δωρεάν το δίκτυο ασύρματης πρόσβασης ΜΤΝ WiFi, που έχει εγκατασταθεί στους χώρους των αεροδρομίων.

Η ΜΤΝ επένδυσε στη λειτουργία ενός εξελιγμένου ασύρματου δικτύου για πρόσβαση στο διαδίκτυο με ψηλές ταχύτητες, σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη, είτε πρόκειται για περιήγηση στο διαδίκτυο, είτε για έλεγχο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ή για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη.
Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η ΜΤΝ διαθέτει πάνω από 25 σημεία δωρεάν σύνδεσης (wifi access points), που καλύπτουν το χώρο αναχωρήσεων και συγκεκριμένα χώρους όπως τα σημεία ελέγχου, τις καφετέριες του αεροδρομίου, τα σημεία αναμονής για επιβίβαση και χώρο αφορολογήτων ειδών. Στο αεροδρόμιο Πάφου, τα σημεία δωρεάν σύνδεσης καλύπτουν σχεδόν όλους τους χώρους του αεροδρομίου.

Στα δύο αεροδρόμια υπάρχουν επίσης διαθέσιμα ΜΤΝ internet kiosks (χώροι ειδικά διαμορφωμένοι με οθόνη και πληκτρολόγιο), για όσους επισκέπτες δεν διαθέτουν φορητό υπολογιστή και επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο επί πληρωμή.

 

Οδηγίες σύνδεσης για το κινητό σου

  1. Ενεργοποίησε την ασύρματη σύνδεση από τις ρυθμίσεις του κινητού. Στη εμφανιζόμενη λίστα με τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα επέλεξε το "ΜΤΝ_WiFi"
  2. Στην εφαρμογή του περιηγητή που θα ανοίξει αυτόματα, πάτησε πάνω στο σήμα της ΜΤΝ
  3. Πάτησε πάνω στο "New User"
  4. Πάτησε πάνω στο "OK"
  5. Είσαι έτοιμος να περιηγηθείς στο ίντερνετ δωρεάν από την ΜΤΝ!